|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
koszmarnie rozjaśnione włosy;(((
wszyscy ludzie dobrej woli!! powiedzcie mi co mam teraz zrobić... mam długie włosy w naturalnym kolorze ciemny blond. wczoraj mamusia próbowała zrobić mi blond pasemka ale ufarbowały się praktycznie całe włosy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: koszmarnie rozjaśnione włosy;(((
Powinnas kupic profesjonalny rozjasniacz z woda 6%rozjasnij wlosy jescze troche,zalezy od tego czy teraz sa bardzo cimne, potem trzeba by nalozyc dobra farbe ktora zrowna kolor, jednak te farby ze sklepu napewno tego nie zrobia. Tak samo nie polecam rozjasniaczy sklepowych, teraz najlepiej by bvylo abys udala sie do fryzjera.
Rozjasniacze sklepowe maja zazwyczaj wode 9 % a czasem 12% i nie jest to nigdzie zaznaczone na opakowaniu, a do rozjasniacza profesjonalnego mozemy samemu dobrac wode od 3-12% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja bym radziła wybrać się do fryzjera bo z rozjaśnianymi włosami to róznie bywa. Sama kiedys rozjasniałam w domu - efekt byl podobny do Twojego- nakladalam kolejne farby by nie bylo widać tej zółci i skonczylo się tym ze ściełam połowe włosów bo były wysuszone i łamliwe.
![]()
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
ja rowniez mialam problem z zoltymi wlosami. Zdawalo mi sie, ze jak bede farbowala drogimi farbamize sklepu to efekt powinien byc dobry, lecz sie mylilam. z poczatku przyzwyczailam sie do "zoltka" w lustrze, ale w koncu mama mi stanowczo powiedziala, ze tak nie powinno byc i na sile wyslala mnie do fryzjerki. Tam zdecydowalysmy, ze najlepsze beda pasemka w kolorze moich naturalnych wlosow, bo wtedy nie bedzie widac zoltego, a wlosy nie beda zniszczone jak po rozjasnianiu. Bylam bardzo zadowolona!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.