|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Brązowe upławy po stosunku...???
Cześć Wam, mam pytanie. Otóż po stosunku pojawiły się u mnie brązowe upławy, lekko wymieszane z rózowym...(krew?). Ostatni stosunek był 2 tyg. temu. Upławyzobaczyłam nad ranem. Dodam też, że kochaliśmy się z gumką oraz ja dodatkowo stosuję antykoncepcję hormonalną w postaci krążka Nuva Ring (wyjęłam go wtedy z pochwy na czas zbliżenia i po 2 h założyłam z powrotem- gdyz tak mozna). Pojutrze mam wizutę u ginekologa, jednak chciałam zapytac czy ktoś miał podobne doświadczenie? I czy te plamienia mogą oznaczać coś, czego boję się jak ognia, czyli ciążę?
Tak mało jest potrzebne do szczęścia w życiu...To wszystko jest w Tobie, w Twoim myśleniu. Edytowane przez hell_girl Czas edycji: 2013-01-22 o 07:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Brązowe upławy po stosunku...???
dołaczam się.
od pół roku biorę tabletki antykoncepcyjne i dlatego z partnerem (pierwszym i jedynym jeśli to ma znaczenie) nie stosujemy innej antykoncepcji. ostatnio po stosunku zauważyłam brązową wydzielinę z pochwy. kolejne opakowanie tabletek zaczęłam brać w środę, stosunek odbył się w niedzielę. nie boję się ciąży (chociaż nie chciałabym teraz), ale sama nie wiem co o tym myśleć. zdarzyło Wam się kiedyś coś podobnego? wiem, wiem nie jesteście wróżkami ;P (dzisiaj idę zapisać się do ginekologa. chociaż pewnie troszkę poczekam na wizytę), ale chciałabym się zapytać, czy zdarzyło Wam się kiedyś coś podobnego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.