|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Kwiecień- wymienię pielęgnację apteczną
Zasady wymiany:
Osoby z mniejszą ilością przekupek wysyłają pierwsze Nie przyjmuję kosmetyków przeterminowanych i podrobionych Jestem uczciwą wizażanką i tego samego oczekuję od Ciebie Wysyłamy w dobrze zabezpieczonej kopercie, prior. -polec. Dotrzymujemy terminów Poszukuję: Maska do włosów- tylko profesjonalna(Loreal, Wella, Kerastase, Montibello itp) Tusz do rzęs, czarny, nowy zafoliowany Lakier do włosów najlepiej profesjonalny Apteczne maseczki do twarzy Apteczne kremy do twarzy Serum, krem do pielęgnacji biustu Suplementy na spalanie tłuszczu Mam do wymiany : Włosy: Profesjonalny szampon do włosów cienkich Montibello ( odlewka 200ml) Akcesoria Pędzel do różu Inglot, używany w stanie bdb- Aptecznie: Eris krem na dzień Clinic Way ubytek 25% z 50ml., kupiony ok. miesiąca temu, kosztował 85 zł. Eris krem pod oczy Clinic Way ubytek ok. 30-40 %, z pompką kupiony ok. miesiąca temu kosztował 85 zł. Nuxe suchy olejek, bez drobinek, 10ml., ubytek testowy, otworzony kilka dni temu Próbki: Lancome Teint Idole nr 03 1ml. YSL Le Teint Touche Eclat , kolor B30, 1ml. Vichy aqualia antiox 5 x 1,5 ml YSL Forever serum 10 x 1ml. Zapraszam
Edytowane przez ANGEL-A8 Czas edycji: 2013-04-12 o 11:50 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwiecień- wymienię pielęgnację apteczną
coś za olejek Nuxe?
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic, dziękuję
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Hop
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

możesz powiedzieć dokładniej który to jest, link do kwc? bo chciałabym spojrzeć na skład