|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Wszystkiego naj!
Dla wszystkich Wizażanek ślubujących dzisiaj czyli 27.08 najlepsze życzenia dużo szczęścia z okazji rozpoczęcia wspólnego życia, przepięknych chwil przepełnionych miłością i wszystkiego co najpiękniesze, spełnienia wszystkich Waszych marzeń. O ile się orientuję to dziś ślubują Camellia, koniczynka_, Karola 1981 i anpija, ale nie wie, czy o wszystkich mi wiadomo. Mam nadzieję, że inne Wizażanki również dołączą się do życzeń, a jeśli o kimś zapomniałam to dopisujcie. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego i MIŁOŚCI!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystkiego naj!
Ja również dołączam się do życzeń
I o to dla wszytskich par dzisiaj ślubujących wierszyk Teraz Wy już nie samotni, teraz Wy we dwoje. Na łzy, smutki i radości pójdziecie oboje. Już Wam teraz droga życia łatwiejsza i lżejsza O! bo miłość wszelkie trudy usuwa lub zmniejsza. Niechaj złość i boleść u Was się nie zjawi, niech Wam zawsze Młoda Paro Pan Bóg błogosławi.
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dołączam sie do najserdeczniejszych zyczen!!
Ide dzis na weselicho! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
I ja sie dołaczam
![]() Szczęcia, miłości i wielu pięknych dni razem ![]() Dla Camellia, anpija, karola1981, koniczynka_k i wszyskich z 27 sierpnia Wizażanek ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Nadin Czas edycji: 2005-08-27 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
I ja dołączam się do życzeń! Dużo, duuuuuuuużo szczęścia i coraz więcej miłości każdego dnia, dla Was, z okazji wstąpienia na nową drogę życia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.