| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-11-25, 01:04 | #1 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2005-11 
				 | Do jakiego Hair salon lubisz chodzic?jakie lubisz kosmetyki do pielegnacji stylizacji

i pielegnacji jestem pierwsza moj naj jest tam:www.santangelohair.com   a preparaty tylko te:do stylizacji:www.sexyhairconcepts.com a zwlaszcza "slep in texture creme" koszt ok 13$ 125 ml   a szampon i odzywka to:"soymilk shampoo and conditioner tej samej firmy.koszt ok 25$ za szampon z odzywka oba maja 400ml   | 
|     |   | 
|  2005-11-25, 01:17 | #2 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Dot.: Do jakiego Hair salon lubisz chodzic?jakie lubisz kosmetyki do pielegnacji stylizacji

kiedys probowalam preparatow: zNexus linia "Headress" oraz Paula Mitchell'a linia"color protect" pierwszy produkt ma u mnie 4+ a drugi produkt 3+ jestem wymagajaca... | 
|     |   | 
|  2007-10-29, 09:25 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Dot.: Do jakiego Hair salon lubisz chodzic?jakie lubisz kosmetyki do pielegnacji styl

ja jestem wymagajaca i tylko sobie ufam hihi  najlepszy salon fryzjerski na swiecie  to moje rece gdyz jestem fryzjerka i sama np robie sobie balejaz | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Emigrantki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.