|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() ORYGINALNY prezent dla przyjaciółki
Hej dziewczyny, wiem, że takich wątków było już z pozoru od groma, ale w żadnym nie znalazłam odpowiedniego pomysłu.
Moja przyjaciółka obchodzi niedługo 18. urodziny i planujemy z dziewczynami co by jej dać. Przyjaciółka interesuje się sztuką, filmem, malarstwem, ogólnie rękodziełem. Wszelkie "śmieszne osiemnastkowe gadgety" zdecydowanie odpadają, aczkolwiek jakieś śmieszne prezenty już nie ![]() Chciałybyśmy jej zrobić coś od serca, ale jeżeli znajdzię się odpowiednia rzecz to i kupnem nie pogardzimy ![]() Np.: rok temu zrobiłyśmy jej film gdzie wszyscy jej najbliżsi znajomi ciepło się o niej wypowiadają, przytaczają jakieś miłe wspomnienia i oczywiście składają życzenia, prezent okazał się baaaardzo trafiony i tym samym ustawiłyśmy sobie poprzeczkę bardzo wysoko w tym roku. Narazie jedyny pomysł jaki miałam to namalowanie naszej piątki na najbardziej znanych obrazach typu Mona Lisa, Dama z gronostajem itp. z naszymi twarzami ![]() Błaaagam o pomoc, gdyż bardzo chciałabym zrobić coś oryginalnego i niezapomnianego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Copyraptor
|
Dot.: ORYGINALNY prezent dla przyjaciółki
Pomysł z obrazami imho świetny. Nie trzeba przecież malować, wystarczy, że w internecie znajdziecie kogoś, kto potrafi robić fotomontaże, i "wmontuje" wasze twarze w te najpopularniejsze obrazy, bo na pewno można je znaleźć w dobrej rozdzielczości w Internecie.
A później takie pliki można wydrukować na płótnie (w wersji droższej, ale lepiej wyglądającej) albo plakatowej, i siup do antyramy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2013-04
|
Zabawne. Nie dalej niż tydzień temu miałam podobny problem w koleżankami w pracy. Nie chciałyśmy przedyskutować całego dnia więc postanowiłyśmy poszukać w sieci i zrządzeniem losu trafiłyśmy na sklep internetowy Maxcotton.pl. Od groma gadżetów, które zawsze znajdą praktyczne zastosowanie, a praktyczny prezent zawsze w cenie. Od siebie polecam, bo szkoda życia na szukanie czegoś, co po prostu już jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hmmm myślę, że z fotomontażem sama dałabym radę, całkiem ogarniam ten temat
![]() ![]() Nie mniej jednak czekam na dalsze propozycje, gdyż czasu jeszcze trochę jest ![]() Edytowane przez Anusia41 Czas edycji: 2013-04-07 o 22:40 Powód: błąd ortograficzny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
Myślałam bardziej nad jakimś portretem (no chyba, że "Narodziny Wenus", ale nie wiem, czy ta nagość będzie dla niej komfortowa ) .
Narazie stanęło na "Mona Lisa" ale zastanawiam się czy to nie zbyt oklepane. ![]() Odrzucilam już "Dziewczynę z perłą" i "Damę z gronostajem", bo jakoś kompletnie do niej nie pasuje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.