|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Nieśmiałość
Witam
![]() Chciałabym się poradzić ;D Jestem nieśmiała, może nie jakoś tak strasznie, ale uciążliwie. Czy znacie może jakieś sposoby jak się tego pozbyć. A jeżeli wcześniej był już taki wątek to mogę prosić o link ;D Bo jak na prawdziwą blondynkę jestem za głupia żeby znaleźć.
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nieśmiałość
Cytat:
![]() kolor włosów nie zawsze zobowiązuje, moja droga...
|
|
|
#3 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Zapomniałam dodać, że jak gadam z kimś nowym itp. to zapominam języka w gębie...
|
|
|
#4 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wita blondynka blondynke przelam sie zacznij rozmawiac z ludzmi, poczatkowo moze byc ciezko ale z biegiem czasu bedzie lepiej! grunt to nie zamykac sie w 4 scianach! znajdz hobby( kurs tanca, kolko teatralne?) rzuc sie na gleboka wode!!! a tak poza tym niesmailosc jesli nie jest destrukcyjna tez moze byc fajna
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Witam!!!
Chcialabym napisac o swoim problemie, nie chce o tym mowic komus innemu a potrzebuje naprawde rady albo pomocy, a wierze ze sa tu tacy ludzie ![]() Otóż postaram sie w skrócie: mam 22 lata, od zawsze bylam w sumie troche niesmiala dziewczyna ale 3 lata studiow wspominam zarabiscie, imprezy, tyle chlopaków sie poznalo i wogole, kolezanki, tu gdzie mieszkam mam swoja przyjaciolke, z ktora zawsze moge pogadac, ale ostatnio, a dokladnie od pół roku cos sie ze mna dzieje, nie wiem jak to opisac ![]() Mam chlopaka, mieszkamy ze soba razem w łodzi, kawalerka, ale od pol roku wpadlam chyba w jakas depresje, smutek i wogole a przez to zmienila sie moja osobowosc, ciagle sie przejmuje, analizuje itp ![]() Problem moj polega na tym, ze ciagle czuje sie gorsza od swojego chlopaka On jest śmiały, wszedzie go pelno, tzw "gwiazdor", nie ma problemu z nawiazywaniem kontaktów. poszlismy do Lodzi do tej samej grupy, i czuje sie tak jakby w jego cieniu Jego jest wszedzie pelno, a przez to ja jestem gdzies na uboczu On gada, jest w centrum uwagi a ja z kolei jezeli chodzi o moja smialosc w wiekszej grupie jest juz gorzej a On chce zebysmy sie akurat zadawali z najwiekszymi gwiazdroami w grupie a ja jestem osoba ktora woli wyjsc z kolezanka, na piwo pogadac, albo w malej grupie, w ktorej czuje sie swobodnie i gdzie mam o czym rozmawiac. A jak mam gadac z grupa mojego chlopaka to ja nie pasuje tam chyba Ciagle czuje sie gorsza od niego, fakt ze grupa w lodzi nam sie nie trafila za szczegolnie, bo poki co ciezko naparwde znalezc kogos do pogadania, wiekszosc dziewczyn to albo kujony co tylko w ksiazkach albo maja prace, faceta dom itp;/ Boje sie, ze jak wyjechalam z Kielc to zostane niedlugo sama Fakt, mam kontakt z dziewczynami z licencjata w Kielcach ale to nie to samo co bylo wtedy SEbastian, moj chlopak wydaje mi sie ze nie pasuejmy do siebie Ze on mysli o mnie, ze jestem niesmiala itp, i ze mnie rzuci stracilam wiare w siebie, ciagle mi zle z tym, mam jakiej glupie wewnetrze uczucie ze nie mam znajomych ( a w lodzi jezeli by mnie rzucil to zostaje zupelnie sama a mam jeszcze 1,5 roku studiow ( Nie wiem juz co robic, byc moze dac sobie czas?? a nie szukac na sile kogos?? prosze o jakas rade, bo zastanawiam sie naparwde nad tym zeby isc do psychologa bo przeraza mnie to co sie ze mna porobilo Bardzo prosze o rade badz jakies sugestie Z gory dziekuje i pozdrawiam
Edytowane przez olka8888 Czas edycji: 2009-12-03 o 11:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.