|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Praca magisterska - proszę o pomoc :)
Cześć Dziewczyny!!!
![]() Jestem mamą 7-miesięcznego Wiktorka i właśnie piszę pracę mgr pod tytułem: Wpływ żywienia oraz stylu życia kobiet w ciąży na rozwój dziecka w 1 roku życia. By praca była wartościowa potrzebuję zebrać ankiety od Mam, które mają już swoje pociechy i pamiętają jeszcze ciążę ![]() ![]() ![]() W związku z tym, że nie mogę załączyć na forum pliku .doc, w którym zapisałam ankietę mogę przesłać ją Wam na maila, którego możecie podać mi w wiadomości priv, bądź odeślę ankietę po kontakcie ze mną na adres: chadzynska.kasia@gmail.co m Chyba, że macie inny pomysł, jak udostępnić Wam ankietę ![]() Naprawdę byłabym bardzo wdzięczna, gdybyście poświęciły mi - wiem to doskonale - tak cenną chwilkę ![]() Pozdrawiam, Kasia Chądzyńska. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Praca magisterska - proszę o pomoc :)
Dziękuję serdecznie Mamom, które już się odezwały
![]() Edytowane przez Dopamina Czas edycji: 2012-12-13 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jeżeli można, to ja też bardzo bym prosiła o pomoc przy mojej pracy magisterskiej.
Mój temat to: Wiedza kobiet w wieku 18-26 o znaczeniu i zasadach prawidłowego żywienia w ciąży. Dotyczy kobiet zarówno, które już miały dzidziusia jak i te zupełnie jeszcze nie planujące ![]() Więc jeśli macie 2 minutki (ankieta ma 20 pytań) to zapraszam ![]() http://moje-ankiety. pl/respond-34989.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Drogie Mamy
Jestem studentką V roku Społecznej Psychologii Klinicznej. Piszę pracę na temat przekonań i stresu pourazowego u kobiet. Jedną z moich grup badawczych są kobiety posiadające dzieci. Badanie składa się z dwóch kwestionariuszy (których wypełnienie trwa ok 15 min) i jest w pełni anonimowe. Gdyby, któraś z Was zechciała mi pomóc proszę o kontakt, wtedy prześlę Wam na maila kwestionariusze. Mój mail: o.swierzbin@gmail.com Pozdrawiam serdeczne Olga Świerzbin |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.