Studia dietetyki w Bydgoszczy- ktoś studiuje? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Szkoła i edukacja > Studia

Notka

Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-03-20, 13:52   #1
MsYoung
Raczkowanie

Smile

Studia dietetyki w Bydgoszczy- ktoś studiuje?

Witam, zamierzam iść na studia dietetyki do Bydgoszczy, choć mieszkam we Wrocławiu, nie chce jednak tu studiowac i chcę wyjechac. Nikogo tam nie znam, więc może tu jest ktoś, kto moglby mi cokolwiek o tych studiach powiedzieć? Czy jest bardzo ciężko? Jak wyglądają zajęcia? Byłabym wdzięczna za każde szczegóły
MsYoung jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-20, 17:03   #2
pffe
BAN stały

Dot.: Studia dietetyki w Bydgoszczy- ktoś studiuje?

według mnie to baaaardzo głupi pomysł. Mieszkasz w dużym mieście, pełnym perspektyw, dobrych uczelni a Ty chcesz uciekać do miasta, w którym ludzie studiują jak się nie dostaną na inne uczelnie w okolicy? gratuluję
pffe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-20, 21:09   #3
MsYoung
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pffe Pokaż wiadomość
według mnie to baaaardzo głupi pomysł. Mieszkasz w dużym mieście, pełnym perspektyw, dobrych uczelni a Ty chcesz uciekać do miasta, w którym ludzie studiują jak się nie dostaną na inne uczelnie w okolicy? gratuluję
A nie pomyślałaś, że może mam jakiś powód do tego, żeby wyjechać aż tam?! Pomyśl zanim napiszesz i..nie pisz tego...
Poza tym w Bydgoszczy w roku 2013 próg rekrutacyjny jest wyższy na dietetyke niż we Wrocławiu, więc jestes niedoinformowana. Napisałam wątek, żeby się czegoś dowiedzieć, więc nie wiem, po co zabierasz głos. Ja gratuluję
Stary 2014-03-21, 09:45   #4
pffe
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MsYoung Pokaż wiadomość
A nie pomyślałaś, że może mam jakiś powód do tego, żeby wyjechać aż tam?! Pomyśl zanim napiszesz i..nie pisz tego...
Poza tym w Bydgoszczy w roku 2013 próg rekrutacyjny jest wyższy na dietetyke niż we Wrocławiu, więc jestes niedoinformowana. Napisałam wątek, żeby się czegoś dowiedzieć, więc nie wiem, po co zabierasz głos. Ja gratuluję
wiesz, takich powodów jest baardzo mało i z reguły są po prostu głupie.
próg na prawdę nie musi świadczyć o niczym a poza tym ja pisałam o MIEŚCIE głównie, o tym, że we Wrocławiu masz większe perspektywy rozwoju, większe szanse na pracę etc.
to jest forum, więc mam prawo wyrazić swoje zdanie. Poza tym nikt Ci nie odpisuje i się tym wątkiem nie interesuje więc nie mam jakichś wielkich wyrzutów sumienia
Gratuluj, bo ja nie zrobiłam tej głupoty i nie ruszyłam do Bydgoszczy, choć miałam bardzo blisko, tylko w drugą stronę a znajomych z mojej szkoły średniej mam tam dużo i raczej nie są zachwyceni poziomem nauczania.

To się dowiedziałaś
Stary 2014-03-21, 19:51   #5
MsYoung
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pffe Pokaż wiadomość
wiesz, takich powodów jest baardzo mało i z reguły są po prostu głupie.
próg na prawdę nie musi świadczyć o niczym a poza tym ja pisałam o MIEŚCIE głównie, o tym, że we Wrocławiu masz większe perspektywy rozwoju, większe szanse na pracę etc.
to jest forum, więc mam prawo wyrazić swoje zdanie. Poza tym nikt Ci nie odpisuje i się tym wątkiem nie interesuje więc nie mam jakichś wielkich wyrzutów sumienia
Gratuluj, bo ja nie zrobiłam tej głupoty i nie ruszyłam do Bydgoszczy, choć miałam bardzo blisko, tylko w drugą stronę a znajomych z mojej szkoły średniej mam tam dużo i raczej nie są zachwyceni poziomem nauczania.

To się dowiedziałaś
Pogrubione- nie wiedziałam, ze mówiłam coś o moim powodzie, aa, pewnie dlatego, że NIE MÓWIŁAM, więc nie wiem dlaczego insynuujesz od razu, że z pewnością jest głupi. Gdybym nie miała poważnego powodu to nie wyjeżdżałabym aż tam, bo jesli chcesz wiedzieć to słabo mi to na ręke ;]
Może po prostu zamilkniesz?
Skoro nie ma tu odpowiedzi to znaczy że po prostu zadna z wizazanek nie studiuje tam, trudno, nie zakladalam, ze na pewno dostane satysfakcjonującą odpowiedz. A co do pracy i perspektyw... moja przyszłość to na pewno nie Bydgoszcz i na pewno nie Wrocław, więc naprawde daruj sobie swoje domysły, bo każde są mylne.
Stary 2014-03-21, 19:58   #6
pffe
BAN stały

Cytat:
Pogrubione- nie wiedziałam, ze mówiłam coś o moim powodzie, aa, pewnie dlatego, że NIE MÓWIŁAM, więc nie wiem dlaczego insynuujesz od razu, że z pewnością jest głupi. Gdybym nie miała poważnego powodu to nie wyjeżdżałabym aż tam, bo jesli chcesz wiedzieć to słabo mi to na ręke ;]
Może po prostu zamilkniesz?
Skoro nie ma tu odpowiedzi to znaczy że po prostu zadna z wizazanek nie studiuje tam, trudno, nie zakladalam, ze na pewno dostane satysfakcjonującą odpowiedz. A co do pracy i perspektyw... moja przyszłość to na pewno nie Bydgoszcz i na pewno nie Wrocław, więc naprawde daruj sobie swoje domysły, bo każde są mylne.
ale ja nie rzucałam żadnymi domysłami
Stary 2014-03-21, 21:15   #7
neia
Zadomowienie

"Studia dietetyki"?
Mogą być "studia na dietetyce", "studia dietetyczne", "dietetyka", ale "studia dietetyki" to już zbrodnia na języku polskim.

Cytat:
Poza tym w Bydgoszczy w roku 2013 próg rekrutacyjny jest wyższy na dietetyke niż we Wrocławiu, więc jestes niedoinformowana.
Ty jesteś niedoinformowana, bo to nie jest prawda. Obie uczelnie publikują oficjalne progi punktowe, więc musiałaś nie zadać sobie nawet trudu sprawdzenia tego.
neia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-21, 21:55   #8
MsYoung
Raczkowanie

....

Edytowane przez MsYoung
Czas edycji: 2014-03-21 o 22:05
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Studia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości