| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2004-05-14, 23:59 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2004-02 
				 | spodnica-prosze o pomoc

witam, wiec niedlugo wybieram sie na impreze zwiazana z koncem szkoly.mam juz gorset tylko co ze spodnica...no i wlasnie chcialabym prosic o jakies porady z nia zwiazane.chodzi mi dokladnie o jakies przykladowe zdjecia spodnic(dodam,ze szukam takiej,ktora nadawalaby sie do szerokich bioder,byla do lub minimalnie za kolana i byla biodrowką.bylabym wdzieczna ze wszelkie propozycje, gdyz ma mi ja uszyc kolezanka i musze sie troszke sprezyc.dziekuje z gory

| 
|     |   | 
|  2004-05-15, 09:36 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

Re: spodnica-prosze o pomoc

| 
|     |   | 
|  2004-05-15, 12:09 | #3 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2002-09 
				 | 

Nie wiem, czy biodrówka przy szerokich biodrach to dobry pomysł. Co do fasonu to dobre są spódnice rozszerzane do dołu - do pół kolana lub za kolano, jeśli jesteś wysoka. Jeśli nie to raczej nie  Z doświadczenia  wiem, że szerokie biodra wyglądają bardzo ładnie w spódnicach dzwonkach (też do pół kolana lub lekko za), rozszerzenie na dole ładnie balansuje sylwetkę. Do tego potrzebny jest bucik na obcasie - przy wysokim i średnim wzroście wystarczy minimalny obcas, jeśli jesteś raczej niska, to musi być kilka centymetrów. Nie mam żadnych fotek, ale rozszerze do dołu wklejone przez enue jest dobrym przykładem. A dzwonki są teraz modne i widziałam je ostatnio pod wieloma ogólnie dostępnymi metkami, więc tylko wybrać się na oglądanie.   | 
|     |   | 
|  2004-05-15, 14:22 | #4 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

napewno nigdy spódnica biodrówka do szerokich bioder. Ładnie do gorsetu by wyglądała długa spódnica rozszeżana z dołu, lub krótka troszkę za kolano w kształcie trapezu.

| 
|     |   | 
|  2004-05-15, 17:38 | #5 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2004-02 
				 | 

myslalam dokladnie o takiej szerszej na dole a biodrowka przyszla mi do glowy dlatego zeby nadac tej spodnicy troszke luzniejszego stylu.no ale nic pomysle jeszcze  dzieki za sugestie,czekam na dalsze. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Moda | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.