|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Ból penisa po stosunku
Po stosunku mój chłopak zaczął skarżyć się na ból w penisie. Określił to jako "jakby bolało coś w środku"... Pierwszy raz nie skorzystaliśmy z prezerwatywy, było dość sucho... Co to może być?
Edit: A teraz pojawiło się krwawienie! Edytowane przez Nieszka__ Czas edycji: 2013-07-10 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ból penisa po stosunku
może faktycznie było za sucho i to stąd. ja bym poczekał i jakby nic się nie zmieniło to wysłałbym go do lekarza żeby sprawdził co mu jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jakby mi krwawil penis to bym w 2h byl u urologa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Powinien się wybrać do urologa. Na NFZ długo poczeka, ale prywatnie pójdzie nawet i jutro. Lepiej zapłacić 100 zł i wiedzieć, o co chodzi. Chyba że jeszcze pojedzie na ostry.
Ból penisa podczas stosunku to może być np. stulejka, co podlega zabiegowi, więc nie warto bagatelizować ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Krwawienie i ból dość szybko przeszło i on już w ogóle się tym nie przejmuje... namawiać go na wizytę u lekarza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sam nie oceni, czy wszystko jest ok. Niech lekarz to zobaczy. Może jest coś nie tak z budową np. ma stulejkę, jak pisałam itd. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja to podałam jako przykład, może być tysiąc innych powodów, dlaczego bolało i krwawiło. Tak czy siak - powinien iść do lekarza. Co jak co, ale zbagatelizowanie tego, to szczyt nieodpowiedzialności ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Czy krwawi z zewnątrz z wewnątrz to mało ważne, bo ta krew jednak się pojawia.. Namów go i tyle, faceci nie lubią lekarzy to wiadomo, ale tu chodzi o jego zdrowie, które może zaszfankowac przez to.
04.07.2013 - jestem kierowcą! ![]() "To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam się z Wizażem! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.