| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-07-23, 18:24 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-12 
				 | gadu-gadu

hej, nie wiem gdzie umiescic temat, wiec wypadlo, ze na plotkowym   mam problem z gg na telefon. sciagnelam nowsza wersje 5.3.1 gg stad http://m.gg.pl/ lecz mi nie dziala poprawie i chciala bym wrocic to wersji poprzedniej, a nie moge jej znalezc    prosze pomozcie mi    daje zdjecie o jakie mi chodzi.. | 
|     |   | 
|  2013-07-23, 22:10 | #2 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: Wroclove 
				 | 

Dot.: gadu-gadu

Ja mam mega starą wersję na kompa - 6.1   i mi starczy, te nowe gg mnie przeraża, na telefon nawet nie próbuję. Jak starą chcesz wersję mobilną? Bo np. na chomiku masz 2.0 chomikuj. pl/A.n.d.r.o.i.d/*e2*8a*95+APLIKACJE+Andro  id/Mobilne+Gadu+Gadu+2.0,689  866372.apk 
				__________________ Come to the Dark Side - we have cookies  <3 Oriflame Edytowane przez Sumi Czas edycji: 2013-07-23 o 22:12 Powód: link | 
|     |   | 
|  2013-07-24, 23:09 | #3 | 
| Rozeznanie | 

na telefon,to pamiętam, że ściągałam z internetu na komputerze, później wlepiałam na telefon jako aplikację. Poszukaj sobie starej wersji, ściąg i przez usb na telefon. Przez internet w telefonie chyba ściągałam fb i działa. A jak ściągałam gg przez telefon,to nie działało

| 
|     |   | 
|  2013-07-25, 11:29 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: różnie to bywa 
				 | 

zapomnialam, ze cos takiego istnieje   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Komputery, telefony, tablety | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.