| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-07-19, 13:17 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | PODRÓŻ NA KUBE proszę o rady ;)

Witam za niecały tydzień wyjeżdżam na Kubę z rodzicami w związku z tym mam pytania  Czy na Kubie jest bezpiecznie szczególnie chodzi mi o Havane poniewaz w hotelu w Varadero na pewno bedzie bezpiecznie. CZy można spotkac tam niebezpieczne pająki? ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- był ktoś może? chodzi mi głównie o to czy ludzie są sympatyczni | 
|     |   | 
|  2013-07-19, 19:13 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-07 
				 | 

Dot.: PODRÓŻ NA KUBE  proszę o rady ;)

tam gdzie jest ogólnodostępna turystyka, oraz jest ona jedną z głównych gałęzi przychodu finansowego państwa, ludzie zawsze są mili. Niebezpieczne pająki... w Polsce również możesz spotkać np. żmiję zygzakowatą ale nikt o to się nie pyta  Havana tak jak i Warszawa, zwykłe zagrożenia miejskie, no może z wyjątkiem poludnia kiedy zamiast robić komuś krzywdę wolą udać sie na odpoczynek  Zazdroszcze i życze udanego wyjazdu | 
|     |   | 
|  2013-07-20, 10:03 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-07 
				 | 

We wszystkich biedniejszych krajach tak jak napisał/a przedmówca/czyni można zaobserwować wyraźny zarys kontrastów. Wbrew pozorom ta biedniejsza część kraju jest niejednokrotnie bardziej przyjazna dla turystów i to właśnie tam milej spędzimy czas   | 
|     |   | 
|  2013-07-22, 14:24 | #4 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-07 
				 | 

Z tego co wiem to na Kubie jest bezpiecznie, to nie Meksyk czy Wenezuela, nie ma się czego bać   no i rzeczywiście jest to kraj kontrastów, no więc życzę Ci, żebyś skorzystała jak najbardziej z tego wyjazdu i poznała nie tylko tą turystyczną część... | 
|     |   | 
|  2013-07-24, 18:11 | #5 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-05 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

W varadero byłam, w Hawanie też. Wszędzie jest bezpiecznie, w Hawanie jednak spotkasz mnóstwo żebraków, spokojnie nie przejdziesz ulicą, bo bedą zaczepiać. To tyle   co do robactwa nie widziałam  a byłam na Kubie już dwa razy   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.