|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
*** NutriSlim***
Szukam, szukam w internecie ale jeszce nie ma żadnych opinii na temat nowego produktu ułatwiajacego walke z tłuszczykiem - NutriSlim
![]() ale może któraś z Wizażanek już wyprobowała i mogłaby sie podzielić wrażeniami? ![]() Ja zakupiłam opakowanie 21 sztuk i od jutra zaczynam ... na pewno zdam relacje ![]() a to taki króciutki opis produktu ![]() Nutri Slim Skutecznie wspomaga odchudzanie Hamuję uczucie głodu Przyspiesza przemianę materii Oczyszcza organizm z toksyn Wzbogaca dietę w błonnik NutriSlim to innowacyjny suplement diety wspomagający odchudzanie. Łączy w sobie unikalne właściwości trzech niezwykłych składników. nutriSlim jest wyjątkowym połączeniem egzotycznego kaktusa CactiNea™ oraz specjalnie dobranych źródeł błonnika NUTRIOSE® i FOS. Składniki działają synergicznie, dzięki czemu nutriSlim jest szczególnie przydatny w walce ze zbędnymi kilogramami! Pyszny proszek nutriSlim możesz dodać do wody, ulubionego napoju, jogurtu, płatków śniadaniowych, muesli lub owocowej sałatki. nutriSlim doskonale smakuje także prosto z saszetki! Zalecana dzienna porcja (2 saszetki) dostarcza 2000 mg NUTRIOSE® oraz 3000 mg FOS EKSTRAKT Z KAKTUSA CACTINEA I INNOWACYJNY BŁONNIK NUTRIOSE + FOS
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: *** NutriSlim***
Jestem właśnie po wypiciu pierwszej saszetki i co ... jak narazie jakieś dziwne nieznane mi dotad wczesnie odgłosy wydobywają sie z mojego brzycha, cos jak ... traktor
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wyrzuciłaś pieniądze w błoto
![]() Gdybyś porządnie poczytała co to za jedne to składniki to byś chyba kasy nie wydała. Błonnik nie spala kalorii, tak samo jak ich nie spalają substancje wspierające florę jelitową i antyoksydanty. Że to powinno odchudzić? Nie będzie ci się zatrzymywała woda w ciele, jeśli było jej za dużo to trochę zejdzie z tego nadmiaru i może usprawni praca jelit, czyli odejdzie trochu tego świnstwa co ci po jelitach zalegało, to będzie jedyne "odchudzenie". A że to powinno odchudzić, bo ma mało cukru? Nawet bez tego by człowiek się odchudził gdyby był na dobrze skomponowanej redukcji...
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jesli usprawni mi to choc troszke prace jelit to i tak bede zadowolona ponieważ mam z nimi troszkę problem i zaleganie wody w organizmie też :/
Jesli chodzi o jego działanie odchudzające to od samego poczatku wiedziałam że ten suplement tak jak i inne nie zdziała cudów to jest tylko DODATEK do cwiczeń i diety ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
witam,a ja polecam nutri slim,rano zamieszane z jogurtem smakuje wyśmienicie!! zniknęło uczucie głodu-nie podjadam i praca jelit usprawniona super- po tygodniu stosowania 1 kg mniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
i jak wrazenia? ile zapłaciłas? mozna na sztuki kupic??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja dzis kupilam sobie dwie saszetki tego nutri slim na sprobowanie jak to smakuje. Slodkie, nawet smaczne prosto z saszetki. Za 2 saszetki zaplacilam ponad 7zl. I mam zamiar to troche postosowac.zobaczymy co z tego wyjdzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
witam,moze i ja dolacze do waszego grona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ja również brałam Nutri Slim przez około 28 dni ... niestety efektów odchudzających żadnych, jednak ja brałam to przede wszystkim na oczyszczenie troszeczke organizmu i oczyszczenie go z toksyn
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
no i kupilam na rano nutri slim,w pracy zaraz sobie wsypalam to do wody ,wymieszalam i wypilam smakowo nawet dobre i nawet glodu nie czulam a gdy juz cos przekasilam to szybko czulam sie syta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj kupiłam 4 saszetki (jedna ponad ponad 3zł kosztuje). Zobaczymy czy coś zdziała, ja ostatnio się czuje ociężała i mi jak to powiedzieć "wybija" brzuszek po jedzonku. Mam nadzieje że usprawni prace jelit bo właśnie czuje że ostatnio mi te jelitka słabiutko pracują...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
też zastanawiam się nad kupnem Nutri.... właśnie skończyła mi się tygodniowa porcja Aquaslim. I placebo czy nie, ja miałam mniejszy apetety, i mniejszą chęć na słodycze ! więc na mnie podziałało
poczekam na wasze reakcje dziewczyny które mają ulotkę, czy mogłybyście napisać jakie są przeciwwskazania? bo ja niestety mam takie różne nerwowe skurcze i biegunki i nie chciałabym sobie do reszty rozwalić jelit |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Witam!
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
hmm wlasnie tak się zastanawiam<myśli> Czy możne któraś z was orientuje się ile jedna saszetka może mieć kalorii?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
1g ma 2 kcal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ja w ciemno kupiłam 3 saszetki...cena porażająca
![]() w tej chwili właśnie "pije" pierwszą ;] Dodałam ją do gorącej herbaty...hmm, po dosypaniu jeszcze małej łyżeczki cukru całość smakuję jak herbatka z cytrynką ![]() Długi czas piłam aqua slim i może jakiś ogromnych spadków wagi nie ma, ale czuje się "lekka" ![]() ![]() Na allegro Nutri slim kosztuje jakieś 1,50 zł więc zobaczymy co dziś się będzie ze mną działo i ewentualnie zastanowię się nad zakupem większej ilości. A co do smaku...pamiętam jak nie mogłam przełknąć aqua slimu, a teraz zwykłą woda mi nie smakuje ![]() Pozdr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Nutri kiedyś próbowałam i dla mnie było dobre w smaku ( z tego co pamiętam to brzoskwinkę mi przypominało). Też piję aque i też się przyzwycziłam już, a zwykłej wody nie przłknę teraz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Pewnie ze tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Tabletki na odchudzanie - https://acаiberry900.pl/ Polecam serdecznie produkt , po stosowaniu widoczne efekty. Połączenie zdrowej diety , sportu i tabletek przynosi szybkie rezultaty. Polecam
Edytowane przez kempsa Czas edycji: 2022-05-10 o 07:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.