|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Soczewki kolorowe - proszę opinie
Witam. Proszę o opinie osoby, które noszą soczewki koloryzujące (całkowicie zmieniające kolor).. Które są warte polecenia? Mój naturalny kolor włosów, to ciemny blond, ale ostatnio przefarbowałam się na ciemny brąz. Mam jasne, niebieskie oczy i bardzo nie lubię tego koloru, zwłaszcza w słoneczne dni, kiedy kolor jest bardzo mdły, jakby białawy..
![]() Edytowane przez Mariposa58 Czas edycji: 2013-05-29 o 08:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Soczewki kolorowe - proszę opinie
Noszę kolorowe od wielu lat, na przemian ze zwykłymi, najlepsze są freshlooki, moim zdaniem, przede wszystkim jeśli chodzi o komfort noszenia. Tyle że ja przeważnie podkreślam naturalny, zielony.
Kiedyś kupiłam w promocji brązowe i fioletowe, z ciekawości. Na oku wyglądały ok, tyle że ja się w nich źle czułam, z brązem jakoś smutno, a z fioletem nienaturalnie. Ale one dobrze leżą, i kryją tak jak, trzeba, zmieniając kolor. Brąz wyglądał na naturalny, fiolet juz nie... Na marginesie, kusi mnie wypróbowanie jakiegoś błękitu i szarości teraz ![]() Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2013-06-01 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
xxx Możecie w necie poszukać takich symulatorów na których można zobaczyć jak się będzie wyglądało w soczewce ![]() tutaj masz przykład takiego symulatora xxx Jak Ci ten nie przypasuje poszukaj w google ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-10-28 o 23:51 Powód: Link. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.