|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Krok w przód czy tył?
Witam serdecznie!
Piszę oczywiście i tendencyjnie na temat faceta, aby poznać więcej opinii niż przyjaciół. Około dwu letni związek skończył się dość gwałtownie ponieważ nie toleruje czegoś takiego jak kłamstwo w związku, a nie wchodząc w szczegóły kłamał mnie, dośc nieprzyjemnych epitetów używał w rozmowie z kolegą na mój temat. Rozmowę znalazłam w archiwum na komunikatorze. Ponad to wynikało z niej na na bieżąco musi je kasować abym się o czymś nie dowiedziała. Dla mnie kłamstwo obrzydliwe i jednoznaczne! Jeszce wspominał tam coś innej kobiecie która się z nim kontaktuje.Kilka dni po zerwaniu jakby coś w nim pękło. Nagle stwierdził że chce abym dała mu szanse na przyjaźń bądź związek. Dzwonił przepraszał, mówił że to nie tak.Trudno mi pisać op moich uczuciach...bo czuje pustkę i nie wiem czy to dobrze czy źle. Chciałam zasięgnąć waszej opinii. Czy po tak ogromnej stracie zaufania do Tż dałybyście szanse ? Edytowane przez PampleMouse Czas edycji: 2013-08-18 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Krok w przód czy tył?
Cytat:
![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Domyślam się, że to bardzo trudne, ale nie, nie dałabym szansy. Facet, który obraża Cię w rozmowie z kumplem+kłamstwa+inna kobieta=pożegnanie na wieki i definitywny koniec. Po co wracać do kogoś, komu przestało się ufać? Nie chciałabym życia w podejrzeniach i stresie, że znów mnie oszuka...
Mądrych decyzji życzę! ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
i o odpowiedz mi chodziło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Nie, nie dałabym szansy. Z doświadczenia wiem, że jeśli coś takiego się zdarzyło, zdarzy się ponownie. Facet może się zarzekać, przysięgać... Okłamywał Cię, używał wobec Ciebie nieprzyjemnych epitetów w rozmowie z kolega, kontaktował sie z inną dziewczyną? Proszę Cię, szkoda czasu i nerwów.
Absolutnie rozumiem Twoje rozterki, darzysz faceta uczuciem, 2 lata w związku to kawał czasu, ale musisz tez mysleć o sobie. Jak będzie wyglądał wasz zwiazek jesli do siebie wrócicie? Jeśli taka sytuacja się powtórzy? Niekończąca się huśtawka ... I tak podziwiam Cię, że umiałaś to zakończyć od razu. Jesteś silną kobietą, zasługujesz na szacunek i na faceta, który będzie Ciebie szanował. A uwierz mi, jest naprawdę wielu fajnych, wartosciowych mężczyzn. To oczywiście Twoja decyzja, Twoje życie, mam tylko nadzieję, że wszystko się ułoży ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Odp: Krok w przód czy tył?
Nie. Albo tolerujesz klamstwo albo nie. Piszesz, ze nie, ale ten wątek trochę temu przeczy.
Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ja chyba nie dałabym rady. Owszem, można na siłę, oszukiwać siebie i cały świat, ale po co? Żeby bardziej cierpieć?Osobiście nie mogłabym już zaufać..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
.
|
taki człowiek i na przyjaciela się nie nadaje :/
![]() |
#9 |
BAN stały
|
My go nie znamy z tej lepszej strony, zatem jakiekolwiek podpowiedzi mogą Ci tylko utrudnić decyzję. Jest coś takiego jak intuicja. Daj sobie czas do namysłu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.