Szczoteczka elektryczna - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-17, 14:48   #1
snav
Przyczajenie

Szczoteczka elektryczna

Witam, mój syn ma chopla, bo inaczej nie można tego nazwać na punkcie mycia zębów, używa pełno wybielających past itp. Zbliżają się święta i pomyślałam nad kupnem szczoteczki elektrycznej który pomogłaby mu troche wybielić te zęby. Przeglądałam na allegro różne oferty lecz wcale się na tym nie znam, cena to +- 150 zł. Znalazłam coś takiego:
http://allegro.pl/szczoteczka-braun-...002749372.html

http://allegro.pl/szczoteczka-elektr...000232398.html

http://allegro.pl/szczoteczka-elektr...976455564.html

Ta ostatnia jest za droga, lecz jeżeli byłoby to naprawde cudeńko to może i bym się skusiła, macie jakieś swoje propozycje?
snav jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-17, 16:34   #2
kitkulka
Zakorzenienie

Dot.: Szczoteczka elektryczna

myślę, że to dobry pomysł. Mam od kilku lat szczoteczkę Brauna (niestety nie mam jak pokazać, bo nie mogę jej znaleźć, myślę, że już po prostu jej nie produkują ) i absolutnie nic się z nią nie dzieje, działa cały czas tak samo dobrze, zasuwa po zębach aż miło

nie wiem czy w normalnych stacjonarnych sklepach nie znajdziesz tych szczoteczek taniej
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-17, 17:09   #3
snav
Przyczajenie

Tylko właśnie nie do końca się na tym znam a wziąć pierwsze lepsze to każdy głupi potrafi.
snav jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-18, 11:27   #4
your_dream
Zaczytana w wizażu

Philips sonicare HX 5350 to jest podstawowy model szczoteczek sonicznych. Sama takiej używam i nie mam żadnych problemów z zębami a do stomatologa chodzę tylko na przegląd. Kosztowała mnie około 150zł, ale trzeba się liczyć z tym, że końcówki co jakis czas trzeba wymieniać i kosztują one przynajmniej 40zł, wszystko zależy od modelu. Także radziłabym sprawdzić wybrane przez Ciebie szczoteczki pod kątem dostępności i ceny końcówek. A z tych, co wymieniłaś odpuściłabym 2, bo ma 1 rodzaj ruchu, natomiast 1 i 3 maja te ruchy oscylacyjno wibrujące które są bardzo skuteczne w usuwaniu płytki nazębnej, z tym że 3 ma większe ich nasilenie, a co za tym idzie jest droższa. Myślę, że 1 będzie bardzo dobra, cena nie jest wygórowana, także jak pisałam sprawdź jeszcze ceny końcówek. Z tych 3 brałabym 1 przy budżecie do 150zł.

Edytowane przez your_dream
Czas edycji: 2011-12-18 o 11:31
your_dream jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-18, 12:32   #5
zawszeboska
Zakorzenienie

Ja mam jedną z tych szczoteczek, które wymieniłaś, a dokładniej to Oral-B Vitality. Używam jej już 1,5 roku i jestem z niej bardzo zadowolona. Dokładnie czyści zęby i szybko się ładuje. Kupiłam ją na wyprzedaży w Biedronce za 30 zł.
zawszeboska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-22, 21:10   #6
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zawszeboska Pokaż wiadomość
Ja mam jedną z tych szczoteczek, które wymieniłaś, a dokładniej to Oral-B Vitality. Używam jej już 1,5 roku i jestem z niej bardzo zadowolona. Dokładnie czyści zęby i szybko się ładuje. Kupiłam ją na wyprzedaży w Biedronce za 30 zł.

te szczoteczki były na promocji w auchan za 60 zł
a w sklepie rtveuroagd kosztują 79 zł.
mantas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-22, 21:45   #7
slonecznie888
Przyczajenie

Najważniejsze, żeby do tej szczoteczki kupić końcówkę
ORAL-B 3D WHITE/PRO BRIGHT
http://allegro.pl/1-x-oryginalna-kon...996362691.html
ona służy do wybielania zębów i bardzo dobprze się spisuje
slonecznie888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-13, 17:43   #8
dreamlady12
Raczkowanie

Szczoteczka elektryczna dla TŻ

hej Kochani
zbliżają się urodziny mojego TŻ, chce mu podarować elektryczną szczoteczke do mycia ząbków, ale za bardzo nie znam sie na tych wszystkich modelach, nie wiem na co powinnam szczególnie zwracac uwagę, która bedzie odpowiednia, polecicie mi cos? z chęcią zamowię z allegro bo u mnie w sklepach nic ciekawego nie ma;/ koszt około 150 zł, ważna byłaby dla mnie także gwarancja wrazie w. Doradzicie mi coś?
dreamlady12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-26, 12:36   #9
red high heels
Rozeznanie

Dot.: Szczoteczka elektryczna dla TŻ

Ja od lat używam Braun 8500 - jestem zadowolona i polecam. Tradycyjna szczoteczka nigdy tak nie doczyści zębów, a ja mam na tym punkcie fioła Zwracaj uwagę na prędkość (tzn. liczbę obrotów) i możliwość jej regulacji. Fajnie jeśli szczoteczka ma wymienne końcówki, np. do przestrzeni międzyzębowych czy języka. Dowiedz się też o dostępność końcówek na wymianę.
Stary 2013-08-27, 08:35   #10
korwatsonia
Przyczajenie

Jam mam braun 3000 Polecam
korwatsonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-29, 07:22   #11
Garderobianka
Raczkowanie

Również mam od jakiegoś czasu Braun 8500 i szczerze polecam. Fajnie i dokładnie czyści i jest niezawodna.
Garderobianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości