|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wrózby, tarot ...itd. itd...
Hmmm... chciałam zadać Wam pytanie, ponieważ ostatnio nurtuję ono moją główkę ( chyba ze względu na nadmiar obowiązków "przyziemnych"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: wrózby, tarot ...itd. itd...
Ja nie wierzę w te bajki.
Nawet nie zwracam już uwagi na horoskopy w gazetach i ich nie czytam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
wątek już kiedyś był http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1102615257
pozdrawiam
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Miałam swego czasu dośc dramatyczne przejścia jeśli chodzi o tarota. Ale nie bedę tu o nich mówić bo to nie jest "Archiwum X"... Cóż, uważam, że są na świecie lub poza nim siły, których lepiej nie drażnić, nie budzić, nie wołać ich pomocy, bo może to się różnie skończyć. I nie piszę tu oczywiście o horoskopach w gazetach, wróżkach-szarlatankach, itp.
W każdym razie pwoiem Wam tylko: jeżeli czujecie, że macie pewne predyspozycje do pozazmysłowej percepcji rzeczywistości (przeczucia, które się sprawdzają, umiecie nawiązac kontakt telepatyczny, odbierać czujeś myśli, itp.) to nie zabierajcie się za tzw. wróżenie. Może się coś w człowieku uaktywnić i nie dać później spokoju. Piszę z własnego doświadczenia, bo mam pewne "umiejętności", podobnie jak moja mama i babcia. Dlatego spaliłam moje karty, nie próbuję znowu, nie myślę, nie chcę... Możecie oczywiście to uznać za bajki,sugestię, itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Gdybyś jednak mogła to opisać byłabym wdzięczna. Wierzę w takie historyjki i lubię o nich czytać. Od pewnego czasu intersuję się tarotem jednak nie mam czasu na jego głębsze poznanie. Nie odczuwam w sobie żadnych nadprzyrodzonych sił ani powołania do tego. Jednak mimo wszytsko chciałabym poznać tarota... Zanim jednak rozpocznę dogłębną analizę i zakupie karty chciałabym uzyskać więcej informacji na ten temat bo już nie raz słyszałam, że terot to nie zabawa.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: wrózby, tarot ...itd. itd...
Tarot
![]() Horoskopy? Tak jak monyaa nawet nie czytam,choć 1 jedyny raz się kiedyś sprawdziło,no ale myślę,że to był przypadek,chociaż...może to przeznaczenie,że nawet w horoskopie napisali,że poznam mojego J.? ![]() Wróżki? Znam kilka,które 'wiedzą co mówią',ufam też niektórym uzdrowicielom,ale nie do tego stopnia,żeby dla nich porzucać leki. Ogólnie ja jestem maniaczką zjawisk nadprzyrodzonych i straaasznie interesuje mnie ten temat,więc w jakimś tam stopniu wierzę i w magię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Zakupilam tarota, teraz wglebiam sie w niego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
hop hop
![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: wrózby, tarot ...itd. itd...
Zaglada tu ktos jescze?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() Moj blog _________________________ ___ ZAPUSZCZAM WLOSY pije pokrzywe-12.08.2012 ![]() lotion seboradin-25.08.2012 drozdze w tabletkach-28.08.2012 Cel I - do ramion ![]() cwicze: 6.01.2013 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dot.: wrózby, tarot ...itd. itd...
Karty tarota to tylko 5 % pozostałe 95 % to osoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.