|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Avon - komentowanie - błąd serwera.
Nie wydaje mi się, by problem był po mojej stronie, bo próbowałam i z laptopa i z telefonu oceniać i komentować makijaże w konkursie Avonu (w dziale Galeria):
https://wizaz.pl/akcje/avon/zostan-gwiazda/index.php Za każdym razem kiedy wysyłam ocenę+komentarz pokazuje mi "Błąd serwera". Po odświeżeniu strony wraca do zdjęcia modelki, a ocena i liczbę komentarzy - nie zmienia się Prosiłabym by ktoś to sprawdził, lub/i ewentualnie doradził mi co mam zrobić. ![]() P.S. Usunęłam cookiesy, ale nic to nie dało, dalej "Błąd serwera".
Przemilczenia dzielą bardziej niż nieobecności. [Gabrielle Bonheur Chanel] Edytowane przez sublime Czas edycji: 2013-10-02 o 20:31 Powód: usunęłam paragrafy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
biegam dla Zabawy
|
Dot.: Avon - komentowanie - błąd serwera.
Technicznie nic nie pomogę, mogę tylko powiedzieć, że u mnie wszystko działa - zapisuje głos. Jak nie wpisałam komentarza to był komunikat o błędzie, ale skoro ty wpisujesz to musi być jeszcze jakiś inny powód.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
Witam
![]() Mały problemik został naprawiony, proszę ponownie zagłosować ![]() aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Naprawione, rzeczywiście. Dziękuję
![]() Edit: Myślałam, że wątek do zamknięcia, ale teraz jak już mogę ocenić, jak naciskam "następne" to powraca do poprzedniego zdjęcia i nie mogę nawigować w przód i w tył, tylko mam wybór - jedno zdjęcie lub drugie i koniec, choć jest ich dużo więcej... Jak chcę ocenić następny makijaż, to muszę znów wejść do galerii.. Ma to sens? --- EDIT: Poklikałam, pooceniałam. Otwierałam każdy makijaż oddzielnie (>otwórz w nowej karcie<)... Myślę jednak, że to mimo wszystko jakiś problem ze strony wizażu. P.S. Używam chrome.
Przemilczenia dzielą bardziej niż nieobecności. [Gabrielle Bonheur Chanel] Edytowane przez sublime Czas edycji: 2013-10-03 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
Sprawdź teraz
![]() aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Si Seniorita!
![]() --- Do zamknięcia (proszę) - wszystko działa ![]()
Przemilczenia dzielą bardziej niż nieobecności. [Gabrielle Bonheur Chanel] Edytowane przez sublime Czas edycji: 2013-10-16 o 23:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.