|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zachowanie byłego
witam, niedawno rozstałam sie z chłopakiem (to on zerwał) Od tygodnia codziennie lajkuje moje posty i zdjęcia na facebooku, wczoraj napisałam do niego niezobowiązująco "co słychać" odpisał że pomału się kula a co u mnie...odpisałam ale on już nie kontynuował rozmowy. Wg Was co chce osiągnąć takim zachowaniem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: zachowanie byłego
Cytat:
Nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja myslę,że pewnie żałuje,albo trudno jest mu zapomnieć. szuka kontaktu,ale za chwilę urywa ,bo wie ,że do niczego to nie prowadzi. jesli chcesz zapomniec to nie kontynuuj rozmowy,utnij znajomość i zablokuj jego dostęp do siebie,bo w przeciwnym razie będzie sie tobą bawił
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
zostawił mnie dla 18 nastoletniej dziewczyny która nim manipuluje, a że mieszka 400 km od niego to on tego nie zauważa.Niby w tym lajkowaniu nie ma nic złego czy nadzwyczajnego ale dziwi mnie jego zachowanie bo wcześniej tego nie robił....a jak robił to nie tak często.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ReklaMO(D)żerca.
|
czy to ten facet, który poszedł z nią na wesele i nagle pokochał?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
niee
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- zostawił mnie dla niej po weselu więc to ta sprawa o której mówisz;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Nie zawracaj sobie nim głowy.
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Pewnie zaczyna się motać między Tobą, a nią, co oczywiście jest bezsensowne i dość typowe. Nie pisz do niego, nie reaguj na żadne zaczepki i nie daj się wciągnąć w żadne gierki!
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Kurcze ja mam chyba jakiś szósty zmysł. To mój komentarz do Twojego pierwszego wątku "Może romansowali ze sobą przez internet już wcześniej. Kiedy już bzyknie tą 18-nastkę to może będzie chciał wrócić, ale nie łudź się że to przez to że "nagle przejrzał na oczy i zrozumiał co do Ciebie czuje", tylko z braku laku, po tym jak 18-nastka mu się znudzi." Jakie to jest typowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
sissy that walk
|
Według mnie nic, odezwał się zapewne kurtuazyjnie - gdyby chciał teraz wrócić, to nie urwałby rozmowy. Ale nawet jak przyjdzie mu coś takiego do głowy, to proponuję wysłać go na drzewo, po co Ci baran który Cię wymienia na inną, nawet jeśli później chce wrócić? Bo założę się, że wcześniej czy później będzie chciał.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny;-) na początku jak zerwał to kontakt był że tak powiem zerowy...ten tydzień jest jakiś przełomowy. Odnoszę wrażenie że chce zwrócić na siebie uwagę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Spławić Cię i mieć spokój.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Zablokuj. Będziesz miała święty spokój i wrócisz do normalności.
Chce zwrócić na siebie uwagę, może ma ochotę wrócić, diabli wiedzą taką personę. Może chce się bawić i cię gnębić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Raczej nic
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
nie sądzę, że to,że facet lajkuje Twoje posty,czy zdjęcia ma jakiś głebszy sens.nie dajmy się zwariować!!
![]() mój były,tez ostatnio zaczął, a wcześniej tego nei robił,ale bez przesady,by to miało znaczyć,że chce wrócić... miejcie troche rozumu więc co chce osiągnąć takim zachwaniem? nic! po to jest przycisk "lubię to" by polubić,a nei wyznawać miłość, boooż
cel: rzucić fajki!!!! ![]() "Have you heard the news that you're dead? No one ever had much nice to say" Edytowane przez pewnaKa Czas edycji: 2013-10-03 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Sprawy się pokomplikowały. Dziś dowiedziałam się że zmarła jego matka. Po tym wszystkim co przez niego wycierpiałam jest mi go cholernie żal i sytuacji w jakiej sie znalazł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.