|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
MAC BB Cream prep + prime - PAŹDZIERNIK
Witam dziewczyny.
Mam do wymiany krem BB z MACa w kolorze MEDIUM. Użyłam go tylko raz i kolor okazał się nietrafiony. Tak więc zużycie to może z 1%. Mam do niego oryginalne opakowanie i chyba gdzieś jestem w stanie wygrzebać rachunek. Kupiłam za ok 120 zł. Wymienię na jaśniejszy odcień. ps. Czy nie orientujecie się czy jeśli konsultantka z MAC dobrała mi źle kolor to czy mam prawo ubiegać się o zwrot kasy bądź wymianę na inny kolor? ps.2 - dziękuję za informacje o naruszeniu regulanimu i oczywiście przepraszam ![]() Edytowane przez Martan19 Czas edycji: 2013-10-27 o 14:35 Powód: naruszenie regulaminu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: MAC BB Cream prep + prime - ODSPRZEDAM
regulamin się kłania! na wizażu NIE SPRZEDAJEMY!!!
TU JEST TYLKO WYMIANA
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
tu sie nie sprzedaje
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najprościej jest pójść do MAC i zapytać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za zwrócenie uwagi. I nie musisz tak krzyczeć moja droga.
---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Dziękuje. Chyba tak zrobie, coć mam trochę cykora że złapią się za głowę i mnie oleją. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Szef ds. Wymianek
|
Nikt na Ciebie nie krzyczał, dziewczyny uświadomiły Ci to co miałaś obowiązek wiedzieć zakładając wątek na forum.
Zdecyduj, proszę, czy masz zamiar wymienić ten produkt, czy też mam zamknąć wątek.
szuka nowego domu ![]() Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2013-10-27 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
W jednym z postów roi się od wyKRZYKników (czasem potrójnych). Z tego co wiem zdania twierdzące kończymy kropką a nie wykrzyknikiem.
Jeśli chodzi o decyzje - to wszystko jest w poście, który już zmieniłam. Jeśli muszę dodatkowo coś tłumaczyć to - proszę nie zdejmuj, jest tam już napisane, że wymienię. Co do obowiązku "wiedzenia" - rozumiem, że Ty za każdym razem od deski do deski czytasz wszystkie regulaminy na każdej stronie internetowej i nigdy nie zdarzyło Ci się takowego po prostu przegapić? Jeśli tak, to chętnie zamieniłabym się z Tobą na głowę, bo ja jestem niestety tylko człowiekiem i czasem się mylę. Swój błąd jednak naprawiłam. Tym bardziej, że jak możesz łatwo zauważyć jestem tutaj nowicjuszem. Pozdrawiam Edytowane przez Martan19 Czas edycji: 2013-10-27 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() Zakaz sprzedaży obowiązuje bezwzględnie na całym forum i to jest jedna z naczelnych zasad. Targowisko ma natomiast jeszcze swoje dodatkowe regulacje - proszę, abyś się z nimi zapoznała, bowiem są tam zasady tworzenia wątków (m. in. to że wątek musi mieć w tytule nazwę miesiąca). Tym razem poprawię tytuł sama. A zapytałam co zrobić z tym wątkiem w świetle tego, że wybierasz się reklamować ten produkt. Koniec OT ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Pokazuje pazurki bo nie lubię jak ktoś na mnie krzyczy
![]() Pójdę z tym kremem do nich jutro więc nie wiem czy jest sens zdejmować wątek, tym bardziej, że wątpię żeby coś z tym zrobili? Oczywiście jeśli chcesz to możesz go zdjąć. Najwyżej jutro zamieszczę jeszcze raz i już po przeczytaniu regulaminu do końca tak jak trzeba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: MAC BB Cream prep + prime - PAŹDZIERNIK
Jak trochę posiedzisz tutaj, to zrozumiesz dlaczego propozycje sprzedaży wzbudzają takie emocje
![]() Wątek w tytule poprawiłam, tak że niech zostanie na razie - gdyby Ci się udało zwrócić produkt, to daj znać, zamknę go.
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dot.: MAC BB Cream prep + prime - PAŹDZIERNIK
Ok. Brdzo dziękuję za pomoc. Obiecuję jutro się odezwać jak tylko sprawa się wyjaśni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.