| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-10-21, 23:01 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | parka allegro

chciałam sie zapytać czy moze któraż z wizażanek posiada taką w swojej szafie. http://allegro.pl/x-0386-xs-kurtka-p...634715692.html szukam właśnie takiego fasonu, przed kupnem powstrzymuje mnie tylko cena. Zazwyczaj takie kurtki są o conajmniej 100zl droższe. czy może ktoś kto kupił taką może się wypowiedzieć jak to wygląda z jakością, czy też rozmiarem? | 
|     |   | 
|  2013-10-21, 23:17 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-02 Lokalizacja: mazowieckie 
				 | 

Dot.: parka allegro

dziwna ta cena rzeczywiście, też się nad taką kurtką właśnie zastanawiam może poprosimy o jej realne zdjęcia, bo te pewnie niewiele mają z nią wspólnego. a i wysyłka z Chin także tania nie jest... ktoś stworzył świetne zestawy sandały i kurtka zimowa   
				__________________   zapraszam na mojego bloga Oszczędna Szafa - więcej za mniej  http://carolajnaaa.blogspot.com  inspiracje - przegląd sh online - najlepsze okazje cenowe facebook: https://www.facebook.com/OszczednaSzafa Edytowane przez carolajna Czas edycji: 2013-10-21 o 23:21 | 
|     |   | 
|  2013-10-22, 00:28 | #3 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

pare rzeczy z Chin mi przyszło   i powiem szczerz, że jakośc nie powala ale też nie było tak zle. Najbardziej nie spasowała mi jeansowa ramoneska która po prostu miała krzywe przeszycia i nie do końca taki fajny materiał jak widniał na zdj. Poza tym było w miare ok. Ja też zwróciłam uwagę na tą parkę ale po takich doświadczeniach trochę się boję ją kupic   | 
|     |   | 
|  2013-10-22, 07:57 | #4 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

Tu macie cały wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=720884&page=3 popytajcie o tą parkę może dziewczyny wiedzą albo niech moderator połączy wątki

__________________ "Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj" | 
|     |   | 
|  2013-10-22, 09:36 | #5 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-10 
				 | 

Jest całkiem spoko , ale nie wiem gdzie ją można dostać , ale chyba w miarę łatwo , bo widziałam w takiej wiele dziewczyn   także nie powinnaś mieć problemu z kupnem  . | 
|     |   | 
|  2013-10-22, 10:33 | #6 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-04 
				 | 

Hej, ja bym zaryzykowała, to nie jest elegancki płaszczyk z flauszu, który bym Ci i wszystkim innym zdecydowanie odradzała, bo przychodzą w paczce wygniecione szmaty, nie do noszenia, ten materiał w tej konkretnej kurtce jest ok. Poza tym modelka ma kurtkę z kontrafałdą na plecach - zwróć uwagę i na rękawach - wzdłuż po zew. stronie - takie odstające przeszycia. Ta kurtka płaska takich nie ma. Do tego futerko od wewnątrz na modelce jest takie gęste i w okół kaptura też, a na płaskiej kurtce - w sumie nie wiadomo, czy jest na całej wew. długości.  Rozmiary są dokładnie podane, zmierz swoją kurtkę, albo parkę w sklepie, weź ze sobą metr i zmierz. W sumie zapłacisz 175 zł, to nie jest tak mało jak na kota w worku. Edytowane przez knot Czas edycji: 2013-10-22 o 10:37 | 
|     |   | 
|  2013-10-22, 14:55 | #7 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

ja też już pare rzeczy z chin zamawiałam. czas oczekiwania jest różny od 10 dni do 2 miesięcy ;/ z rozmiarami też różnie. niektóre rzeczy są kompletnie wiewymiarowe a inne całkiem ok. jeden sweterek też jak zamawiałąm to wymiarowo miał być idealny, 100% bawełna a przyszedł niesamowicie szeroki i cały sztuczny >.< chodziło mi o to czy może któraś z was zamówiła właśnie ten model i jak ciuch który przyszedł ma się do opisanego | 
|     |   | 
|  2013-10-22, 16:58 | #8 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-10 
				 | 

wydaje mi się, że gdzie na vinted mignęła mi na kurtka... popytaj tam na forum

__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post77548836 | 
|     |   | 
|  2013-10-22, 22:41 | #9 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2013-05 
				 | 

troszeczke nie moj styl   D   
				__________________ " W życiu nie chodzi o to, by przeżyć burzę, ale o to, by tańczyć w deszczu " | 
|     |   | 
|  2013-10-26, 20:09 | #10 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Fajna ta parka - no i cena - bomba!!    
				__________________ _________________________ _________ | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Moda | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.