| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-09-21, 15:06 | #1 | 
| Przyczajenie |   makijaz Mam spory, dylemat poniewaz bede sie sama malowac na swoje wesele to mam pare pytan. Kosmetyki jakie chce zakupic beda to Shiseido poniewaz mam podklad z tej firmy i jestem bardzo zadowolona.Lecz makijaz chce swietlisty poniewaz po paru godz moja twarz wyglada na "ziemista" i jest sucha, jestem opalona i chce to podkreslic. Pierwszy zakup to bedzie baza czyli The Make-up Sheer... oczywiscie shiseido potem chce nalozyc podklad czyli ten co mam The Make-up Cream Foundation a roswietlic chce sypkim pudrem ale juz firmy Revlon z serii Skinlights lub emulsja z tej firmy niewiem czym lepiej.  Teraz czy musze kupic jakis krem na codzien? uzywam Loreal "dawka szczescia" ale mysle ze to za duzo czy mam racje a nawilzajacego tez chyba nie moge uzyc bo to bylo by za duzo i moglabym sie za duzo swiecic a nie mam problemow z cera ale matujacych podkladow nie moge uzywac bo bardzo mnie jak wczesniej pisalam wysusza dlatego uzywam podkladow nawilzajacych sens w tym zebym nie przesadzila w nawilzeniu i swieceniu sie chce jedynie by makijaz sie na ten dzien trzymal . Prosze doradzcie mi  (dolaczam zdjecia makijazy i o taki efekt mi chodzi ) | 
|     |   | 
|  2005-09-21, 15:21 | #2 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2003-09 
				 | 

Dot.: makijaz

Pod makijaż wystarczy jakiś delikatny kremik - może być nawilżający. Jeżeli obawiasz się że skóra zacznie Ci się świecić możesz nałożyć matujący krem na strefę najbardziej narażoną na nadmierne wydzielanie serum - strefę T. Efekt rozświetlenia uzyskasz nakładając na kości policzkowe, skronie i tuż pod linią brwi błyszczący puder - może być Revlon;-) Jezeli chcesz podkreślić efekt opalenia nałóż na kości policzkowe puder brązujący. Całą buzie możesz deliktanie rozświetlic Meteorytami Guerlaina lub innym puderkiem o podobnych właściwościach;-) Pozdrawiam i udanego makijażu i wspaniałego ślubu   | 
|     |   | 
|  2005-10-10, 20:40 | #3 | 
| Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail) Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Dot.: makijaz

Ja również polecam nałożenie kremu nawilżającego,ponieważ na nawilżonej buzi makijaż trzyma się dłużej.Jesli chodzi o rozświetlanie to popieram Samante , z tym,że możesz nałożyć rozświetlacz również nad wgłębieniem górnej wargi.

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.