|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wierszyk
Witajcie
![]() ![]() Będę wdzięczna za każdą pomoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wierszyk
Może to Cię zainspiruje:
http://duetbig.pl/index.php?id=zamiast-kwiatow Trochę rymu i lecisz ![]()
![]() |
#3 |
Copyraptor
|
Ja potrafię, a jaki masz budżet?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
i (...) dla młodego, bo jak wiecie,
on najsprytniejszy jest na świecie, majsterkować strasznie lubi, jego praca go nie trudzi, więc (...) bardziej woli, niż czuć stale kwiatów woni. ??? ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- puderek, pędzelek czy szminka, zamiast kwiatów, zamiast winka, by się młodej dobrze pracowało, by jej nigdy sprzętu nie było mało, no i żeby piękna wciąż była, i swojego męża tym pięknem zadziwiła.
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Serio jest ok?
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Dla mnie to jakoś nie halo, bo goście mają przyjść z frezarką do paznokci czy też kluczami samochodowymi? Trochę to dla mnie śmieszne
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
no klucz można zawinąć w piękną kokardę
![]()
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no i drugim aspektem jest to, że nikt nie kupi sprzętu z biedronki czy innej stonki, bo to będzie się wydawało "za tanie" i "za tandetne" oczywiście nie dla wszystkich, ale jednak.. i czasem może to wyjść jako dodatkowe naciąganie gości na koszty.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ja tam nie wiem już, autorka chciała wierszyk więc coś wykulałam :P a zdania na temat samego pomysłu nie mam w sumie
![]()
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
MajsterkaANB
dziękuję za wierszyki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
A jak goście mają zapłacić co najmniej 50-60zł za kwiaty (bo za tyle przeważnie u nas kupuje się kwiaty na ślub). To nie jest naciąganie gości na dodatkowy koszt (przynajmniej według mnie ) bo i tak każdy kupuje kwiatki czy jakiegoś miśka (i to zawsze kupują duże więc one kosztują dużo więcej niż 50zł ) a my wolimy abyśmy dostali coś co nam się może przydać i będziemy mieli pamiątkę jakąś z tego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Jak by ktoś miał jeszcze jakiś pomysł na wierszyk to piszcie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Zastanów się nad tym pomysłem, bo nie wiem co zawodowa kosmetyczka zrobi po weselu z dziesiątkami pudrów, fluidów, cieni i szminek o koszmarnym kolorze, pędzli które już masz lub do niczego się nie przydadzą, złej jakości tuszami, czy dostępnymi wszędzie kosmetykami, które niekoniecznie odpowiadają Twoim wymaganiom
![]() Nie wypowiadam się za mechanika [chociaz obawiam się, że tu będzie jeszcze gorzej]. Natomiast jako osoba mająca trochę wiedzy w temacie kosmetyczek, nawet nie ryzykuję poproszenia o 'coś przydatnego' od rodziców, rodziny, TŻta, bo wiem, że i tak nie trafią. Nie znaja się na tym, a wybierając kierują się tylko i wyłącznie opakowaniem/ zdaniem ekspedientki/ich widzimisię na temat 'to może być przydatne'. Więc może zastanów się czy na pewno warto tak ryzykować, bo to będzie raczej zmarnowany pieniądz ![]() Co do 'czegoś' zamiast kwiatów zajrzyj na wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=681061 Edytowane przez _ema_ Czas edycji: 2013-12-18 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.