|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Źle zszyta skóra czoła
Być może mój temat gdzieś się już pojawiał, aczkolwiek nigdy nie miałam okazji spotkać nikogo z podobnym problemem, jest on dość banalny, ale nie wiem dokładnie do kogo skierować się z pytaniem i gdzie szukać porad.
Więc... Mając 5 lat rozwaliłam sobie czoło, mała ranka, blisko lini włosów, niestety szycie było wymagane więc jest malutka blizna. Sama w sobie mi nie przeszkadza, bardziej chodzi o ułożenie skóry podczas wykonywania jakiejkolwiek mimiki twarzy, robi się "guzek" w zasadzie fałdka skóry (bo jest miękkie). Otóż chciałabym to skorygować tylko nie bardzo wiem gdzie tak naprawdę mogę to zrobić i jaką metodą. Załączam zdjęcia czoła bez marszczenia oraz z, żebyście dokładniej mogli się przyjżeć temu o czym piszę ![]() Z góry dziękuję za odpowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Źle zszyta skóra czoła
Jesteś pewna,że chcesz jakiś interwencji chirurgicznych ? Dla mnie Twoje czoło wygląda bardzo dobrze-również za drugim zdjęciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ciezko było zrobić odpowiednie zdjęcie a to jest widoczne cały czas i chcę się pozbyć tego defektu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Recenzentka Miesiąca - Grudzień 2016
|
Kurcze mam podobny problem co Ty. Też mam bliznę na czole z taką gulką. Na codzień mi to jakoś nie przeszkadza, bo zatykam ją grzywką na bok ale jak ktoś ma na to rozwiązanie to proszę o pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.