|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Poprawa koloryzacji u fryzjera - reklamacja?
Drogie Wizażanki
![]() ![]() Jak to wygląda z waszych doświadczeń? Szybko następuje taka poprawa po nieudanej koloryzacji? Muszę pisać reklamację jako pismo jeżeli się nie dogadamy? Czy możliwe jest, aby ciemny kolor który mam od głowy przeciągnęła mi na ombre, żeby je wyrównać i zejść z nim niżej? Nigdy nie miałam tak nieudanej koloryzacji, spać nie mogłam myśląc za co zapłaciłam tyle pieniędzy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mOLDerator
|
Dot.: Poprawa koloryzacji u fryzjera - reklamacja?
Kiedyś, gdy farbowałam włosy, przed własnym weselem fryzjerka zamiast blondu zrobiła mi kurczaka. Również złożyłam reklamację i na szczęście bez problemu mi to poprawiła. Idź od razu i zgłoś to, żeby potem nie mówiła, że sama coś kombinowałaś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
W takich sytuacjach jak najbardziej masz prawo do reklamacji. Mnie też kiedys poprawiali po niedudanej koloryzacji. Daj znać jak sprawa się skończyła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jak najszybszej reklamacja bo każdy salon ma swój regulamin, w większości musisz ją złożyć od 7-14 dni od usługi.
Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Oczywiście, że możemy reklamować usługi fryzjerskie... na szczęście mi się to nie zdarzyło.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.