|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię Shiseido podkład, Chanel Les beiges, koreańskie próbki, Lolita L,INNE MARZEC
Wymienię:
- podkład Shiseido Perfect Refening kolor l2- kupiony wgrudniu mały ubytek bo używam sporadycznie -Chanel Les Beiges puder kolor 2-kupiony w grudniu w Sephorze na zniżkę 20%, mały ubytek (nie polubiłam) -Cień YSL OMBRE SOLO kolor 17 (cielisty beż troszkę ciemniejszy), ubytek 75% -Cień Lancome Ombre absolue -146 (łososiowy połyskliwy), ubytek kilka procent -YSL cienie paletka Quadrilumieres Harmony (bronzy, beże), ubytek całościowo ok 40 %, złoty i brązowy w kilku procentach, cielisty połyskujący ok 50%, białego zostało ok 25% -Paletka Guerlain Ombre eclat 4 shades Corail Ambre 440 (brąz, łososiowe), jeden cień szarawy zużyty w połowie, reszta minimalne zużycie - Krem pod oczy MIZON Collagen Power Firming eye cream 10 ml, użyty kilka razy -Pianka do włosów Wella professional Elegant shape 300ml, prawie cała butelka -Mam wiele koreańskich próbek wymienię na inne koreańskie próbki których jeszcze nie tetsowałam -Konturówka Bobbi Brown Pale Pink, temperowana dwukrotnie, zostało ok 70% -palmers Daily Lotion SPF 15, ubytek ok 15% Spray do pędzli Zoeva użyty raz, cała butelka -Cień wkład Mac Era - Lolita L eau de perfum 90 ml ubytekok 20% Najchętniej przyjmę na wynmianę: wkłady cieni Mac, wkłady rózy Mac, szminki Mac, koreańskie kosmetyki, pudry itp Proszę o sensowne propozycje produktów na tym samym poziomie połkowym Edytowane przez aaliyah83 Czas edycji: 2014-03-18 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię Shiseido podkład, Chanel Les beiges, koreańskie próbki, Lolita L, INNE
znajdziesz coś u mnie za:
-YSL cienie paletka Quadrilumieres Harmony (bronzy, beże), ubytek całościowo ok 40 %, złoty i brązowy w kilku procentach, cielisty połyskujący ok 50%, białego zostało ok 25%?
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię Shiseido podkład, Chanel Les beiges, koreańskie próbki, Lolita L, INNE
Coś za L de Lolita? Zapraszam
![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za podkład Shiseido Perfect Refening kolor l2 ?Krem pod oczy MIZON Collagen Power Firming eye cream 10 ml, użyty kilka razy?
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Coś u mnie za Chanel Les Beiges puder kolor 2 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Czy znajdziesz coś w moich wątkach za: - Chanel Les Beiges puder kolor 2 ?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za puder chanel?
odpisz prosze w moim wątku.
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
- Krem pod oczy MIZON Collagen Power Firming eye cream 10 ml, użyty -Mam wiele koreańskich próbek wymienię na inne koreańskie próbki których jeszcze nie tetsowałam -Cień wkład Mac Era ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie za Mac era?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za Shiseido?
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś za...
-Krem pod oczy MIZON Collagen Power Firming eye cream 10 ml, użyty kilka razy -Mam wiele koreańskich próbek wymienię na inne koreańskie próbki których jeszcze nie tetsowałam Mogę również zrobić odlewkę Hada Labo z retinolem, pianki do mycia twarzy Shiseido Pefrect Whip czy Missha Signature Real Complete BB Cream.
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Najchetniej pedzel Mac. Mogę dorzucic cos jeszcze z moich kosmetyków i 4 nowe woski Yankee:Season of Peace, Fresh Cut Roses; Garden Sweet Pea; Sugared Apple, mam próbkę Potion raz psikniętą i tone próbek ale tych bardziej komercyjnych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się jedynie puder CHanel Les Beiges
Może dobierzesz sobie coś do pędzla i podkładu? Mam serię Mizon ze ślimakiem krem, ampułkę, żel i krem bb.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Wymienię Shiseido podkład, Chanel Les beiges, koreańskie próbki, Lolita L,INNE
Może coś u mnie za lolite?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.