|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
AFILIACJA - sposób na zarabianie online. Czy to się opłaca?
Hej. Mam pytanie. Chcę sobie dorobić do wypłaty. Szukałam pracy w okolicy, ale niestety nie potrzebują ludzi na pół etatu, szukają na cały
![]() W Internecie natknęłam się na Afiliację. Poczytałam, niby wszystko ok, ale... trzeba założyć drugie konto w innym banku... I tu mam problem, bo nie chcę zakładać kolejnego konta i przelewać na nie pieniędzy- wole mieć 1 konto i z tego robić wszelkie transakcje. Weszłam na różne fora i piszą m. in. tak: "Dokładnie jest tak jak przedmówca napisał. Również zajmuje się tym tematem, tylko troche po swojemu, troche na różnych frontach i dzisiaj mogę z pełną odpowiedzialnością i z pełnym zestawieniem dowodów powiedzieć, że większość ludzi, którzy proponują współpracę w tym projekcie i zaczynają od wysyłki swoich linków do 6 kont, to zwykli OSZUŚCI, nie mający nawet wiedzy na temat tego jakie konta polecają i nie potrafią odpowiedzieć na pytanie dlaczego polecają konta, które nie są do końca darmowe.. polecają te konta dlatego, ponieważ chcą tylko i wyłącznie zarobić, czasami wprowadzając kogoś nawet w błąd twierdząc, że konto X jest bezwarunkowo darmowe. Wiesz na czym polegają te ich etapy? Tak jak np. tego pana od projektu "coś tam"? Otóż na początku wysyła 6 linków do kont.. zarabia tylko wprowadzający. Polecony? Nic! Potem wysyła 4 linki do pożyczek.. swoje linki. On zarabia, a polecony? Polecony nic! i ok, tutaj jeśli wysłał by tonę wartościowej wiedzy, byłoby wszystko ok. Wszakże zgarnął na akcjach partnera 600-900zł.. dobry kurs z e-marketingu można by sobie kupić, a on wysyła wtedy Etap nr 3 i piszę coś typu.. korzystaj teraz ze wszystkich produktów po kolei, byleby to Ci się opłacało. Faktycznie mega wartościowa wiedza.'' Jest ktoś w temacie i mógłby mi udzielić jakiś wskazówek/ porad? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: AFILIACJA - sposób na zarabianie online. Czy to się opłaca?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: AFILIACJA - sposób na zarabianie online. Czy to się opłaca?
Hej,
ja też długo się zastanawiałam nad tym czy zacząć i wgl w jakiej formie. ![]() Póki co jestem tam 3 miesiące i nie ma niewiadomo jakich kokosów ale w zależności ile czas mi pozwala zawsze fajna kwota dodatkowo wpada na przyjemności ![]() Serio sprawdźcie sobie same. Założenie konta jest darmowe. https://webep1.com/c/286/67878cb3694cbf7a032dec7b Warto na spokojnie po rejestracji obejrzeć filmiki. Dużo fajnej wiedzy jak zacząć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.