| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-09-23, 10:00 | #1 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Ziemia 
				 | co pasuje do mojego ryjka? :-)

czytam to forum i czytam...i widzę, że sami eksperci tutaj...więc i ja sie skusze na waszą poradę   ....co mam zrobić na głowie?  załączam zdjęcie po użyciu prostownicy....mam je do pasa-są naturalnego koloru i lekko wycieniowane (pozostałość po pazurkach)...zaraz po wyschnięciu włosów mam siano...włosy się lekko kręcą, ale w gruncie rzeczy nie są ani proste ani kręcone....dlatego muszę je prostować, żeby wyglądać jak człowiek  doradzicie mi coś? dziękuję z góry pozdrawiam gorąco Marta | 
|     |   | 
|  2005-09-23, 12:37 | #2 | 
| Raczkowanie | 

Dot.: co pasuje do mojego ryjka? :-)

Na twoim miejscu wyrzadziłabym ci dość sporo włoski ( masz siano po umyciu dlatego najlepiej bedzie jak ich troszq sie pozbedziesz). Nastepnie ostre wycieniowanie, doradzilabym grzywke  wytrzepiona i na skos....Masz długie włosy wiec moze tez troszq je podetniesz ....Może tez jakaś zmiana koloru na ciemniejszy brąz np. czekoladowy kolorek   Pomyśl !!!! Mysle że bedzie ci ladnie Z pozdrowieniami   
				__________________ .....bo wiesz....za tysiąc lat nie będzie nikt pamiętał nas........ tym jednym życiem trzeba żyć, beztrosko śnić i iść dopóki płynie nasza krew dopóki Ciebie mam Ty Mnie nikt nie pokona NIGDY nas... nie mają szans... | 
|     |   | 
|  2005-09-23, 15:58 | #3 | 
| Moderator Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Bayern/DE 
				 | 

moze takie fryzurki     
mikroREKLAMA
 Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) | 
|     |   | 
|  2005-09-23, 17:01 | #4 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

grzywka zdecydowanie, może wybierzesz cosik dla siebie:

| 
|     |   | 
|  2005-09-26, 07:15 | #5 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Ziemia 
				 | 

wiecie...no wszystko fajnie, problem tylko w tym, ze jak moje włoski poczują odrobinę wilgoci, to nawet po wyprostowaniu od razu się skręcają i puszą....a przecież nie będę na uczelnię zabierać prostownicy albo kokówki ....kurcze no....a może i na to jakieś sposoby znacie?

| 
|     |   | 
|  2005-09-26, 07:51 | #6 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-03 
				 | 

Moim zdaniem powinnaś koniecznie zrobić GRZYWKE !!   | 
|     |   | 
|  2005-09-26, 14:43 | #7 | 
| Raczkowanie |  Dot.: co pasuje do mojego ryjka? :-) 

Rowniez dolaczam sie do dziewczyn - KONIECZNIE GRZYWKA!     Ogolnie scieniowane i najdluzsze pasma siegajace troszke za ramie. Tak jak na zalaczonych wyzej fotkach   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.