|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Wszystko związane ze studniówką
Jak macie jakieś pomysły na super wygląd na studniówkeo prosze o rade. Wszelkiego rodzaje foty mile widziane. Makijaże, stroje i fryzury. Mam sukienke z tamtego roku bo byłam już na studniówce? Myślicie że to dobry pomyśł żeby ją przerobić?
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko związane ze studniówką
Cytat:
![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
No właśnie wiem że jest tego mnustwo, dla mnie za dużo. Za dużo szukania. Może ktoś ma poradę typową dla mnie. Przeważnie wszystkir fryzury są dla dziewczyn z długimi włosami lub całkiem krótkimi a ja potrzebuje fryzury którą da się upleść ze średniej długości włosów i makijażu pasującego do ciemnej karnacji. Buziaczki
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie tak jak mówi allicjaa, na wizazu jest juz masa wątków o 100dniówkach. Proponuję przejrzeć archiwum
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
meesha - świetne spostrzeżenie
Agah18 - zapraszam do przejrzenia wątków, na pewno znajdziesz coś dla siebie
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Pomądrzę się i napiszę, co wiem ;] z mojego skromnego doświadczenia.
Wiem, że z fryzur najlepiej mnie sprawdzały się rozpuszczobe włosy przejechane prostownicą. Wśród wszystkich upięć i koków rozpuszczone, naturalne, miłe w dotyku włosy są bardzo mile widziane. No i facet może pogładzić, przytulić się i się nie boi, że zaraz popsuje ;] A przejechane prostownicą, bo wtedy nawet jak machasz główką na wszystkie strony to się nie 'poczochrają' (a może przez samo h? hm... ) Suknie - to dziwne, ale ja też mam z tamtego roku, nie będę jej przerabiać a jest niesamowicie prosta i absolutnie nie trzyma się obecnych trendów (i dobrze, bo wszystkie 'modne' kiecki zlewają się w jedno) I jeśli o mnie chodzi, to lubię poszaleć z makijażem oczu. Szminkę zaraz zjadam, a studniówka to okazja na coś mocniejszego na powieczkach. ![]() Bez sensu te moje rady... ale się wymądrzyłam baw się dobrze |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
wyszukiwarka nie gryzie
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

Pozdrawiam
)