|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() problem z chlopakiem .
hej
![]() ogolnie to mam maly problem z moim chlopakiem . jestem z nim juz ponad pol roku i bardzo go kocham . moj chlopak nie jest polakiem .. pochodzi z Armenii i jest bardzo wrazliwy co w nim uwielbiam . na poczatku zwiazku jak to na poczatku bylo cudownie ale potem zaczely sie problemy .. zaczelismy sie klocic a zdania do dzisiaj sa podzielone . on od dluzszego czasu nie pisze mi juz ze mnie kocha i nie mowi nic o swoich uczuciach co bardzo mnie martwi . od dwoch tygodni tez pisze ze swoja " kolezanka" . nie przeszkadzaloby mi to gdyby nie chowal przede mna telefonu i gdybym nie znalazla jego zdec z zeszlych wakacji gdzie bardzo dobrze sie razem bawili a ta "kolezanka" siedziala mu na kolanach . chcialabym znac Wasze zdanie na ten temat .. co o tym sadzicie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: problem z chlopakiem .
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
ja bym go olała bo na bank coś jest nie tak...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że facet jest bardziej zainteresowany "koleżanką", niż Tobą... Cóż możesz zrobić? Olać pana, zanim on Ciebie ostatecznie oleje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Dokładnie !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Sorry,ale mialam podobna sytuacje i niestety powiem szczerze- FACET DĄŻY DO ZAKOŃCZENIA ZWIĄZKU Z TOBĄ.
U mnie związek właśnie na tym się zakonczyl ,gdzie z tą lubą wylądował w związku.. Jak chowa= to coś ukrywa i mydli oczy,że to tylko ZNAJOMA. Ja bym zwiała..
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;45671639]No niestety, to są zazwyczaj objawy tego, że facetowi przestaje zależeć. Jeśli do tego coś kombinuje, chowa telefon, rozmawia z inną za Twoimi plecami to rzeczywiście są powody, aby nie ufać. Zwłaszcza, że wcześniej mieli się ku sobie. Może przygotowuje sobie grunt pod nowy związek, a z Tobą nie zrywa jeszcze, bo w razie czego nie chce zostać potem na lodzie? Ale wy jesteście w związku na odległość?[/QUOTE]
niee . jestesmy w normalnym zwiazku . w zasadzie to troche nam sie teraz pokomplikowalo .. zaproponowal abysmy oficjalnie byli w zwiazku ale sami dla siebie zachowywali sie jak przyjaciele . ponadto nie chcial zrezygnowac z calowania sie .. trzymania za rece no i wiecie z czego jeszcze ![]() nie rozumiem tej postawy bo przeciez chcial "przyjazni" .. wiem to wszystko jest jakies dziwne .no ale coz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
wiesz nie poczuj się urażona ale dla niego to chyba otwarty związek i luźny seks...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ustalcie razem co z tego ma być, jeśli wasze priorytety się mijają, to chyba czas to zakończyć, żeby potem dłużej nie cierpieć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego cudownego komórczaka ![]() Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2014-03-23 o 14:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
''niee . jestesmy w normalnym zwiazku . w zasadzie to troche nam sie teraz pokomplikowalo .. zaproponowal abysmy oficjalnie byli w zwiazku ale sami dla siebie zachowywali sie jak przyjaciele . ponadto nie chcial zrezygnowac z calowania sie .. trzymania za rece no i wiecie z czego jeszcze
nie rozumiem tej postawy bo przeciez chcial "przyjazni" .. wiem to wszystko jest jakies dziwne .no ale coz'' to co mogę doradzić: nie zgadzaj się na taki układ! jeśli nawet chce abyście na jakiś czas byli tylko przyjaciółmi, to niech faktycznie będzie to tylko przyjaźń, a nie całowanie i seks! tak to dla niego najlepiej... brak zobowiązań, ale zbliżenia -tak.... ale nie podoba mi się jego zachowanie. moim zdaniem postępuje niewporządku. przykro mi to stwierdzać, ale on chyba kręci z tą swoja koleżanką. ale pewnie przed nią chce udawać, że nie ma nikogo. moim zdaniem powinnaś porozmawiać z nim stanowczo i postawić sprawę jasno. powodzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego cudownego komórczaka ![]() Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2014-03-23 o 14:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
hah byłam kiedyś w podobnej sytuacji, nie dość, że pod koniec związku typ miał już inną to jeszcze nagadał bzdur (a to było w 1 kl gimnazjum), że uprawiał ze mną seks bez zobowiązań a to ja wkręciłam sobie, że jestem jego dziewczyną...(dodam, że oczywiście nie uprawiałam seksu w czasie chodzenia do gimnazjum ... ) niestety miał pecha, że jego aktualna dziewczyna przejrzała mu tel i zobaczyła, że pisał do mnie kochanie w takim i w takim czasie, że czemu nie chcę z nim być i wgl... a to było jak oni już byli razem miesiąc albo dwa... oraz jak mi groził, że jeżeli będę się wpie****** w jego obecny związek to zaczeka na mnie pod szkołą itp. za te akcje odwrócili się od niego wszyscy nawet jego najlepszy przyjaciel z którym znał się dosłownie od urodzenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ta historia pokazuje, że czasem jednak warto "posłuchać" opinii osób postronnych. Mój eks odstawiał mi podobne numery, tylko ja nie dawałam sobie przegadać przez 10 lat
![]() Wysłane z mojego cudownego komórczaka ![]() Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2014-03-24 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.