|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Conversy.. podroby czy oryginaly ? :)
Witam!
![]() Bardzo prosiłabym o pomoc.. Czy ktoś wie czy te buty są oryginalne ? Link http://allegro.pl/converse-trampki-d...046210701.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Conversy.. podroby czy oryginaly ? :)
nie kupuj converse na allegro, szansa na znalezienie oryginału jest bardzo mała. wiem bo sama niedawno kupiłam Converse i długo się zastanawiałam czy kupić przez internet czy w sklepie stacjonarnym i wybrałam to drugie bo to bardziej pewne źródło. wybierz się lepiej to salonu firmowego Converse bądź do takich sklepów jak Sizeer, Soul, Heavy Duty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Hmm.. no nie wiem sama... Uzytkownik wydaje się byc w porzadku... Ma same pozytywy...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Chcesz kupić taniej to zajrzyj na eastend.pl W tej chwili jest zniżka 21% i chyba widziałam takie różowe - ze zniżką wyjdzie pewnie tak samo jak na allegro, a pewność, że nie kupujesz podrób, wieksza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Również polecam eastend.pl
![]() Tam na pewno mają oryginalne conversy
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Na estand na 100% masz oryginały, ale te z twojego linku też oryginalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja też planuje zakupić sobie conversy na wiosnę i zastanawiałam się, gdzie własnie można bezpiecznie kupić oryginalne. Masa jest tego na allegro ale jakoś nie do końca mogłabym zaufać, że płacę za oryginalne buty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Wyglądają na oryginalne, dla pewności poproś jeszcze zdjęcie języka od wewnątrz aby upewnić się, czy znajduje się tam metka z rozmiarem i miejscem produkcji. Ja zostałam miesiąc temu oszukana na allegro właśnie z Conversami, otrzymałam podróbki i niestety nawet policja załamuje ręce bo w aukcji nie padło słowo "oryginalne" (nie wystarczyło, że było napisane, że pani kupiła je w salonie w UK ani to że ewidentnie są to podróbki)...
Po tym zdarzeniu kupiłam Conversy w sklepie eastend.pl, po zapisaniu się do newslettera i otrzymaniu za to punktów, trampki udało mi się kupić za... 160 zł ![]()
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Podepnę się pod temat żeby już nie tworzyć kolejnego. Przyszły dzisiaj do mnie trampy, niby ze sklepu internetowego więc powinny być oryginalne, ale zastanawia mnie ich podeszwa. Wydawało mi się, że powinna być zrobiona z jednego rodzaju gumy/koloru. Załączam zdjęcia, mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie wypowiedzieć się na temat ich oryginalności
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
mam takie z sarenzy i są raczej oryginalne
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.