|
Notka |
|
Artykuły i newsy Dyskusje o artykułach i newsach zamieszczanych na naszym portalu. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
(ro)BOT
|
Masażery pod oczyMasaż pod oczami jest bardzo ważną częścią pielęgnacji tej delikatnej części twarzy. Usprawnia krążenie i ułatwia wchłanianie substancji aktywnych z kremu. Likwiduje opuchnięcia i rozjaśnia spojrzenie. czytaj więcej |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Masażery pod oczy
nieee nie jakbys grala na fortepianie!!
na fortepianie grajac przykladamy generalnie bardzo duza sile wlasnie w palcach.trzeba tak uderzyc klawisze by mloteczkie ladnie ow dzwiek wybily na strune.... rozumiem grajac piano ale i tak sila w palcach musi byc... zle porownanie po prostu... a ogolnie to mysle czy sie na takie cos nie skusic...tylko czy rzeczywiscie sa jakies efekty?? moje since pod oczami przesladuja mnie od dziecka... |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie polecam masażu okolic oczu w dwa różne kierunki,
najbezbieszniej jest to robić od wewnętrznego kącika powieki górnej na zew. i odwrotnie na powiece dolnej od kąta zewnętrznego do wewętrznego... rozcieranie nie może być zbyt intensywne bo narobicie sobie tylko worków i zmarszczek pod oczami!!! ta skóra jest bardzo delikatna więc jak się nie wie jak to porządnie zrobić to lepiej ograniczyć się do aplikacji żelu czy kremu pod oczy ( w każdym wieku, odpowiedni do potrzeb) a czy znikną sińce to nie masz gwarancji, sińce nie zawsze są efektem zmęczenia, często osoby mają tak unaczynioną skórę, lub po prostu tyle barwnika (szczególnie osoby z ciemnymi włosami i ciemną karnacją).... |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ruchy najlepsze takie jak pisala kolezanka w drugim komentarzu, wtedy drenujemy zgodnie. a chodzi nie o walenie w klawisze tylko o ruch fortepianowy czyli delikatne szybkie oklepywanie
Edytowane przez julkazelka Czas edycji: 2010-02-23 o 07:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Najwzniejsze to wklepywac krem delikatnie.Zbytnie naciaganie skory tworzy zmarszczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
hej,
czy polecacie ten masazer Garniera? mam okropny problem z fioletowymi workami pod oczami. Uzywalam masek zelowych, kremow, ktore niby mialy je rozjasniac i nic..:/ jedyne co mi zostalo to korektor plus fluid :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
nie wiem jak reszta, ale ten garniera nic nie pomogl, pieniadze wyrzucone w bloto...
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
mozesz probowac uszczelniac sciany naczyn od wewnatrz, a tak to korektor kamuflaz cudow nie ma...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
to lipa jednym słowem:/ dużo czasu spędzam przed monitorem, mala ilosc snu tez robi swoje. ogolnie since pod oczami mam od malego,mozliwe, ze to tez wplyw mojej nie tolerancji na gluten. ale jak juz przegne z iloscia godzin bez snu i pracy przed monitorem to jest tragedia, jakby mi ktos oczy podbil
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
garnier`jest`do`niczego!! !!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
![]()
dla mnie najlepszy byl z estee lauder advance night repair
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
dzieki za wszystkie odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
kupiłam tą nivee, ale juz slyszalam, ze bez rewelacji:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Rozswietlaja...5ml_p4813.html natomiast bardzo polecano mi te żele: http://www.snobka.pl/artykul/7426/ze...likiem_floslek uzywalyscie? |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
przypomnialao mi sie kiedys na cienie pod oczami uzywalam vanish z kryolanu super rewelacja!
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
dokładnie to chyba opakowanie się zmieniło ale opis gra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
ok. dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Dlaczego w artykule takie drogie tylko polecacie? Np. żele ze świetlikiem floslek, w najróżniejszych wersjach kosztują koło 10 złotych a są bardzo fajną bazą pod delikatny masaż i przynoszą ulgę. Może nie mają kulki czy czegoś takiego, ale nic chyba w okolicach oczu nie zastąpi własnych opuszków palców. Delikatność przede wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Flosleki działają idealnie na opuchliznę, nie na cienie pod oczami. więc nadają się do ukojenia zmęczonej skóry.
po miesiącu używania cienie rozjaśniły mi się bardzo delikatnie i minimalnie... juz kończe opakowanie z arniką i przerzucam się na Ziaję: http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/HerbikaPlant...5ml_p4371.html a że drogie produkty, jeżeli coś naprawdę działa, to warto wydać na to więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ja też dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Ja od jakiegoś czasu używam wibrującego roll- on'u z serum firmy Avon i jestem zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Dokładnie, jak już któraś z Wizażanek napisała, bardzo dużo drogich kosmetyków jakby tańszych nie było. Ja obecnie używam z Yves Rocher Hydra Vegetal(na promocjach można wiele zaoszczędzić), jest to lekki krem ale stosuję go rano i wieczorem, i staram się delikatnie wklepywać. Chociaż gdy byłam dużo młodsza nie zwracałam na tę delikatność uwagi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Miałam ten z garniera , nic nie pomógł
![]()
#24 |
Przyczajenie
|
Ja polecam (szczególnie na noc) Rival de Loop z Q10 i Tripeptydem z Rossmana xD Obecnie jest na promocji, za 5 zł macie kremik który daje natychmiastowy efekt (o dłuższym wypowiem się pewnie za czas jakiś w recenzji na KWC...)
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
![]()
uwielbiam rollony. mam obecnie z eveline i nivea, obydwa są swietne, naprawdę działają głównie na "worki" pod oczami, choć żaden nie jest idealny. odnoszę wrazenie, że żel Eveline jako sama substancja niesamowicie chłodzi, Nivea mniej, za to o niebo chłodniejsza jest sama kulka Nivea, więc aplikacja to raj. Kulka Eveline działa bez zarzutu dopiero, gdy opakowanie trzymamy do góry nogami, choć nie jest lodowato zimna jak Nivea. Ale obydwa są godne polecenia, naprawdę świetne, relaksujące, opuchnięcia znikają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.