| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2014-04-11, 19:25 | #1 | 
| Wtajemniczenie | w kwietniu

Witam, na wymianę mogę zaproponować to co w moich dwóch wątkach: ubrania, akcesoria, dodatki, filmy i książki. Zależy mi na szybkim pozbyciu się rzeczy z wątków, dlatego nie będę robić problemów, rzeczy oddam łatwo, ale wymienię się tylko na to, co jest mi potrzebne  Jeśli coś Ci się u mnie spodobało to w zamian chętnie przygarnę: sukienki, sukienki, sukienki i spódniczki XS - nowe rajstopy (3) i skarpetki (36-38) - basicowe koszulki w różnych kolorach - ładną kosmetyczkę, średniej wielkości - kuferek na kosmetyki - etui na pędzle do makijażu - pędzelek do kresek - NOWY pędzel do pudru - pianki i żele do golenia dla kobiet - kremy do depilacji - maszynki do golenia - wszystko co do kąpieli: kule, sole, płyny, olejki... - kremy, balsamy, masła do ciała - żele pod prysznic - peelingi, scruby do ciała - peeling do ust - Effaclar duo - Vichy normaderm na noc - wkładki higieniczne - pomadki Golden Rose velvet matte - zapachy w ilościach na przetestowanie: mogą być odlewki jak i końcówki we flaszeczkach ...i właściwie wszystko inne co wykorzystam, a zapomniałam tu wymienić  | 
|     |   | 
|  2014-04-12, 09:07 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: w kwietniu

u mnie wkładki higieniczne i poza wątkiem mam peeling do ciała który był raz użyty

__________________  Milenka   17.05.2015 r. godz. 12:30 3780 g i 55 cm   Kasia   16.02.2017 r. godz. 17:44 3170g i 52 cm  Wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1203546 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.