|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Lublin - fotografa poszukuję!
Witam wszystkich,
Pomagam koleżance znaleźć fotografa na ślub (lubelszczyzna, ślub w Lublinie). Od razu zaznaczam, że celowo nie umieszczam wątku w dziale "ślub", ponieważ chciałabym uzyskać jakieś informacje od osób, które w tym "siedzą" i znają jako-tako środowisko fotografów. Niestety, budżet, jaki jest przeznaczony na ten cel, jest niewielki. Za kwotę rzędu 1000 zł nie ma możliwości znaleźć w internecie fotografa z pasją i pomysłem. Dlatego może ktoś w was zna kogoś, kto para się fotografia, może studiuje ten kierunek, wie z "czym to się je" i zechciałby za niewielkie pieniądze podjąć się takiego zadania. Osobiście zależy jej na zdjęciach z pomysłem (na pewno wiecie, co mam na myśli), ja dodam, że najlepiej byłoby, gdyby zdjęcia były wykonywane jakimś jasnym obiektywem, najlepiej szerokim kątem, np 12-24 mm. Wiem, że wymagania mogą być nieadekwatne względem kwoty, dlatego postanowiłam poszukać wśród osób, które nie uważają się za wielkich profesjonalistów i nie krzykną sobie kwoty rzędu 3000 zł, bo taką cenę dyktuje rynek. Osobiście rozumiem, że cena jest zależna od wielu czynników - zużycia sprzętu, późniejszej obróbki, poświęconego czasu itd, mimo to myślę, że warto zapytać ![]()
"...И твердит он, смотря на закат, и на берег — покинутый узкий: этот город вернётся назад, Севастополь останется русским..." Edytowane przez nadijahh Czas edycji: 2013-03-21 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin - fotografa poszukuję!
Podaj datę ślubu
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Teraz będzie trochę łatwiej choć dalej trudno.
Termin w szczycie sezonu więc jednyne na co możesz liczyć to na kogoś, kto właśnie nosi się z myślą aby wbić w rynek fotografów ślubnych. Chyba coraz mniej ludzi, chce w ten biznes wejść - wnioskuję to po forach internetowych dla fotografów. Dwa, trzy lata temu bez przerwy pojawiały się tematy w stylu jaki aparat czy obiektyw kupić. Teraz natomiast tematy związane z fotografią ślubną są praktycznie martwe.
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Coś doradzę - lepiej pokaż na jakimś przykładzie, jaki efekt chcesz uzyskań, a nie sugeruj, jakim sprzętem powinno to być zrobione.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sprawa jednak jest już zakończona, więc temat mogę zgłosić do zamknięcia ![]() Dzięki tym, którzy się odezwali!
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Witam. Jestem młodym fotografem z okolic Lublina.
luiza.wozniakk@gmail.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.