![]() |
#1 |
BAN stały
|
Planujące, oczekujące i starające się o KOLEJNE dziecko
Zapraszam dziewczyny planujące kolejne dziecko, starające się o kolejne dziecko oraz będące kolejny raz w ciąży.
Jest już wątek "oczekiwajki pierwszego dzidziusia" , są wątki staraczek, ale nie ma wątku gdzie mamusie mogą porozmawiać zarówno o swoich dzieciaczkach jak i o planowaniu następnych oraz o tym czym różni się ta ciąża od poprzedniej i nie tylko ![]() Ja mam 1 córeczkę (2 lata,5 miesięcy). Zaczynam starania o drugie dziecko w sierpniu ![]() ![]() ![]() ![]() Planujące: SugarbabyLove (22 lata), 1 synek -- plany na 2013 rok zasada nr 001 (29 lat) 1 córeczka -- plany na sierpień/wrzesień bandziorka007 (25 lat) 1 synek -- plany na 2013 rok miss.hot (28 lat) 1 synek -- plany na 2010 rok kaja (??) -- dzidziuś w planach Karola_82 - Karolina (28 lat) 1 córeczka -- plany na 2011 rok agaartua19 (19 lat) 1 synek - plany na wrzesień 2010 rok aszusia (29 lat) 1 synek - plany na październik 2010 rok Staraczki: Iwa_iw (28 lat) 1 córeczka -- ? marsi11 (29 lat) 1 synek -- 4. cykl starań Monika1850 (29 lat) 1 synek, 2 córeczki -- t.p. ?? Zafasolkowane: AgaMili - Agnieszka (23 lata), 1 córeczka --t.p.19.01.2011 Buziaczekk (28 lat) 1synek -- t.p. 29.11.2010 SzAnGaLa (23 lata) 1 synek -- t.p. 14.02.2010 kotek (29 lat) 1 córeczka -- t.p. 22.11.2010 OYE (31 lat) 1 córeczka -- t.p. 17.02.2011 bassienkaw (25 lat) 1 córeczka -- t.p. 12.08 Ray (??) 1 córeczka -- t.p. ?? agnieszka255 (??) 2 dzieci -- t.p.?? niutka1 (??) 2 dzieci -- t.p.?? *kaalinaa* (28 lat) 1 córeczka -- t.p. ?? aja1 (34 lata) 1 córeczka -- t.p. ?? iwa00 (30 lat) 1 synek -- t.p. ?? Rozpakowane: Scoobs (??) 1 córeczka i 1 synek eweska (29 lat) 1 synek i blizniaki ![]() Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2011-05-25 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Planujące, oczekujące i starające się o KOLEJNE dziecko
No Agus 3mam kciuki ,żeby wszystko poszło po Twojej myśli
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
dzięki Kasiu skarbie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() Pierwsza ciaza wyszla za 6 razem a druga ciaza wyszla za 1 razem ![]() ![]() ![]() Druga ciaza jest juz zupelnie inna, brzuch wyskoczyl juz w 8/9 tyg, ogolnie obecna ciaza jak do tej pory jest duuuzo lepsza niz poprzednia, samopoczucie i zachcianki tez zupelnie inne niz za pierwszym razem Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-06-22 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki Asiu ![]() Jak więcej mamuś tu przyjdzie to zrobię listę w pierwszym poście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
No to teraz ja sie włącze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
witam to ja sie przyłączę.. Mam synka Marcelka który ma 4 miesiące i planuje gdzieś w 2013roku być mamą poraz 2gi
![]() pozatym : mam 22 lata ( w sierpniu) mężatka, mieszkam w niemczech.. ![]() ![]() PS: AgaMili- Ja miałam @ pierwszego miesiąca ciąży wiec nigdy nic nie wiadomo ![]() Biziaczekk- spokojnej ciązy i szybkiego porodu ![]() Monia- nie stresuj sie wkońcu wyjdzie ![]()
Nie ma mnie dla nikogo.. Edytowane przez SugarbabyLove Czas edycji: 2010-06-22 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Dziewczyny możecie podać mi brakujące dane do listy z pierwszego postu? Robię powoli już listę żeby potem się nie pogubić ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
moje maluchy maja corka-11lat,synek-w tym roku skonczy 7 a najmlodsza Daria w lipcu skonczy 4latka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Ja tez jestem w ciazy z drugim dzieciatkiem. Mam coreczke, ktora ma 22 miesiace a teraz za 6 dni spodziewam sie synka. Ta ciaza jest o wiele gorsza, o wiele wiecej przytylam i juz nie moge sie doczekac az maly sie urodzi. Bardzo chcialam miec taka roznice wiekowa, a tereaz sie martwie, jak sobie poradze i czy coreczka bedzie zazdrosna. Mieszkamy w Anglii, ja mam 31 lat. Powodzenia w staraniach dziewczyny!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Dziekuje AgaMili, ja mam taka nadzieje. Widzialam, ze na angielskim sie pytalas o chorobowe itd. Tutaj w ogole lekarze tak latwo nie daja chorobowego, ja mialam straszne wymioty to mi oferowali tabletki, ale pewnie to zalezy od lekarza no i moze moznaby to wyprosic jakos.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
witam dziewczyny
![]() no to i ja dołączę, bo na pewno za jakis czas przydadzą się jakieś konkretne rady ![]() więc mam już synka Tymoteusza,w październiku skończy 3 latka, obecnie jestem w drugiej ciąży, 7 tydzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to na poczatek wystarczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
BAN stały
|
czesc mamuśki, jak wam mija ranek?
U mnie już 25' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
To ja też się dołączę do twojego wątku Aguś
![]() lat 29 ![]() Córcia sztuk jeden ![]() i tp. 22 listopad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny. Przyłącze się do Was.
Mam 30 lat (ciężko mi się przyzwyczaić do tej liczby ![]() W domku synek 25 m-cy W tej chwili to mój 2 cykl starań i właśnie na dniach mam dostać okres, ale mam wielką nadzieję, że się nie pojawi. Pozdrowienia dla Was ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A my wróciłyśmy z basenu. Było super i upalnie. Mili biegała za rączkę z dziewczynkami w jej wieku i się razem bawiły mimo że różnymi językami mówiły ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
To bede za Was wszystkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak,tak witaj ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Witam
To moze ja tez Coreczka lat prawie 5 (wrzesien) i 6 tydzien ciazy, termin wychodzi na 17 Luty chodz jeszcze u lekarza nie bylam takze nic nie potwierdzone. Po 5 latach zdecydowalismy sie na drugie (chodz byl czas ze bylo postanowione ze zostajemy przy jedynm) i w pierwszym cyklu sie udalo, przyznam ze dalej jestem troszke w szoku. Aha lat prawie 31(sierpien) takze chybe jestem najstarsza ![]() ![]() Monika staranka o 4, wow podziwiam!!!! Wesolo musicie miec bardzo. Iwo mi tez bylo na poczatku bardzo ciezko przyzwyczaic sie do tej 3, a tu juz prawie rok minal. Edytowane przez OYE Czas edycji: 2010-06-23 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Do uzupelnienia danych to ja mam 28 lat a tp. 29.11.2010
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki ![]() Znalazłam pokój dla koleżanki ![]() ![]() Milenka siedzi na dywanie i bawi się autkami a mąż ogląda mecz w tv. Dziś miałam pracowite popołudnie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej laski u mnie jakoś zleciał dzien a tak ciepło jest masakra duchota po prostu... may troszke marudny bo go dziąsełka bolą...
witam nowe mamuśki..Kotek a my sie znamy z innego wątku ![]() Aga- super ze liste zrobilaś... tak widze w sumie prawie wszystkie na luty termin mają ![]()
Nie ma mnie dla nikogo.. Edytowane przez SugarbabyLove Czas edycji: 2010-06-23 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
BAN stały
|
Matko ale duszno
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
U nas duchoty nie ma bo pogoda taka sobie, slonce swieci ale ogolnie nie ma cieplo, jest jakies 16-18 stopni i wieje chlodnawy wiaterek i tak juz od kilku dni
![]() My tez juz zabkowanie prawie mamy za soba bo juz prawie wszystkie zebole mamy, zostaly jeszcze te calkiem z tylu moze ze 3-4, ogolnie nie bylo źle z tym zabkowaniem ![]() Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-06-24 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.