|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czerwcowa "chciejlista", hojnie obdaruję ;)
Poszukuję rzeczy z poniższej listy, jeśli coś masz bardzo proszę o informację, za coś co mi się przyda chętnie oddam więcej rzeczy
![]() - taliowaną błękitną koszulę XS - plastikowe, cienkie wieszaki z Ikei - skórzane szorty, proste bądź asymetryczne XS - planszowe gry rpg - luźniejsze basicowe bluzki białe, czarne, wszelkie chłodne kolory XS - biustonosze 65B, 65C, chętnie Esotiq - jeansowe czarne rurki XS - ubrania z nowych kolekcji Mohito, Reserved, Mango, Zara XS - "Facet na telefon", "Idiota" Dostojewskiego, książki Piekary, Dumasa, Grishama (nowsze wydania) - spódnice z kontrafałdami, tulipany, ołówkowe, wszystko mini XS - jedwabna koszula Zara XS, tylko nie z dziecinnymi wzorami - Chanel Chance oraz Halloween J del Pozo, w oryginalnych flakonach - tregginsy/rurki XS (burgund, militarna zieleń, niebieski jeans) Zara, Topshop, Mango - szorty XS, S (pastelowe, militarna zieleń) nie diy - rozpinane bluzy H&M (jednokolorowe, ze stałej oferty) XS, S - sukienki 80-84cm długości, kloszowane, tulipany, ołówkowe XS, S - zwiewne bluzki/mgiełki, chętnie koszule (ale nie zupełnie przejrzyste...) XS, S - kopertową koszulę XS - buty motocyklowe, skórzane, ewentualnie eko ale porządnie wykonane 37, 38 - skórzane czółenka 37, proste fasony, wysokość 7-10cm ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Czerwcowa "chciejlista", hojnie obdaruję ;)
Zajrzyj do mnie, mam sporo ubran xs. Taliowana koszule tez, ale czerwona.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Niestety czerwona mnie nie interesuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.