| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-05-10, 19:12 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-06 
				 | Dobry fryzjer skarżysko

Witam drogie wizazanki może znajdzie się wśród was ktoś ze skarżyska-kamiennej. Szukam dobrego fryzjera. Słyszałam dobre opinie o studio fryzur na zielnej moniki i marcina może ktoś coś napisać na ich temat i jak z cenami za strzyżenie bo nigdzie na internecie nie mogę znaleźć takiej informacji.

| 
|     |   | 
|  2013-05-10, 22:26 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Dobry fryzjer skarżysko

Polecam salon pani Ani, strzyżenie damskie chyba 19 zł. Trzeba się zapisać wcześniej. Przy ulicy Juliusza Słowackiego(niedaleko biedronki i w takiej zatoczce przy kwiaciarni i  sklepu komputerowego paryska. Fajnie obcina, słucha Cię. Jeśli chcesz obciąć 1cm to ona wie ile to jest  Niedługo ma przenieść salon na przeciwko hermesu   | 
|     |   | 
|  2013-05-11, 09:44 | #3 | 
				 | 

Ok. Dzięki za informację    | 
|     |   | 
|  2013-05-13, 20:02 | #4 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: SKO 
				 | 

ooo jak dobrze, że taki wątek tutaj zaistniał   
				__________________ Would you believe me if i told you will you believe me when i say | 
|     |   | 
|  2013-05-22, 12:16 | #5 | 
				 | 

Ciesze się może się przyda tylko fajnie by było gdyby się ktoś jeszcze odezwał    | 
|     |   | 
|  2013-05-24, 12:05 | #6 | 
				 | 

Właśnie wróciłam od fryzjera byłam w salonie u Moniki i Marcina na Zielnej w tym zielonym budynku. Jestem mega zadowolona byłam na samym strzyżeniu bez mycia i układania i jestem mega zadowolona. włosy nareszcie pięknie się układają i są obcięte tak jak zawsze chciałam ale mój dotychczasowy fryzjer nie słuchał albo nie potrafił mnie normalnie obciąć. Obsługa przemiła i profesjonalna, nareszcie mam fryzurę przystosowaną do moich włosów a nie one muszą się przystosowywać. Mnie obcinał akurat Marcin super doradził co i jak i cały czas pytał czy tak pasuje czy długość ok  chciałam 5cm i mam 5cm  naprawdę genialnie serdecznie polecam.   | 
|     |   | 
|  2013-05-24, 12:35 | #7 | 
| Zakorzenienie | 

A jak cenowo wyszło?   | 
|     |   | 
|  2014-09-01, 07:50 | #8 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

cześć, a doradzicie może gdzie się czesać do ślubu? Od wieeeeelu lat nie mieszkam już w Sku więc wypadłam z obiegu    | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Dobry fryzjer | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.