|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Szczoteczka do rzes.
Dziewczyny mam do Was pytanie.czy uzywacie moze takiej specjalnej szczoteczki do rzes?Ja mialam kiedys taka szczoteczke,nie byla droga chyba z jakiegos zestawu ale za to bardzo pomocna.Nie wiecie moze gdzie moglabym dostac jakies zczoteczki do rzes?Moze znacie jakies konkretne dobre firmy,o ile wogole mozna dostac taka szczoteczke osobno,bo tago nie jestem pewna.Jesli mozecie to podzielcie sie opiniami.Z gory dziekuje.Pozdrawiam.
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: Szczoteczka do rzes.(grzebyczek)
A tak wogole to chyba zle napisalam to chyba grzebyczek.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja zamiast takiego grzebyczka używam tej szczoteczki po tuszu... tusz mi się skończył to ją wymyłam i teraz służy mi do rozczesywania rzęs gdy je tusz sklei
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
takie grzebyczki mozna oczywiscie kupić oddzielnie - w grogeriach na przykład
ale doskonala bedzie szczoteczka po starym tuszu - tak jak poleca Ci dolly pzdr sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Probowalam uzywac szczoteczki po tuszu i rzeczywiscie troche mi pomaga ale ten grzebyczek dawal jednak o woele lepsze rezultaty.Dziekuje za pomoc.Pozdrawiam serdecznie.Cmoki.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.