| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów Masz problem z dobraniem pielęgnacji do Twoich włosów? Zapytaj Wizażanek i skorzystaj z rad ekspertek Dove! | 
|  | Narzędzia | 
|  2014-11-05, 13:08 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-03 
				 |   [dove][/dove]

Przed chwilą rozpakowałam przesyłkę z kosmetykami do włosów Dove. Jestem ciekawa jak sprawdzą się na moich włosach, zwłaszcza, że dodają ponoć objętości, a tego moim włosom brakuje. Jutro zacznę je stosować.   | 
|     | 
|  2014-11-05, 22:55 | #2 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-07 
				 | 

Dot.: [dove][/dove]

agary, a jaką linię testujesz?   Ja zaczęłam Dove Pure Care Dry Oil i jestem wprost zachwycona   | 
|     | 
|  2014-11-06, 09:37 | #3 | 
				 | 

Hello! Otrzymałam linię do włosów dojrzałych   głębokie odżywianie + podwójna objętość.  Dziś wieczorem pierwszy test, jestem ciekawa efektu.   | 
|     | 
|  2014-11-06, 23:02 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-04 Lokalizacja: Piotrków Tryb 
				 | 

To czekamy na opinie, samaj estem ciekawa    
				__________________ GoSiA   | 
|     | 
|  2014-11-07, 01:29 | #5 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-07 
				 | 

Otrzymałam do przetestowania linię *Dove Pure Care Dry Oil*. W skład tej linii wchodzi szampon, odżywka oraz olejek do włosów   Jestem pozytywnie zaskoczona olejkiem do włosów. Dzięki niemu rozczesanie moich długich i plączących się włosów nie stanowiło problemu. Po wysuszeniu włosy były takie mięciutkie, delikatne i błogo pachnące. Ach.. uwielbiam go       | 
|     | 
|  2014-11-07, 15:06 | #6 | 
				 | 

Pierwszy test mam za sobą i muszę powiedzieć, że jestem pod wielkim wrażeniem tych kosmetyków. Naprawdę dodały objętości moim włosom i ten zapach, nic dodać, nic ująć. I jeszcze wielki plus za to, że efekt utrzymuje się pomimo deszczowej pogody. Właśnie wróciłam do domu, a na zewnątrz plucha i moja fryzura wygląda super!!!

| 
|     | 
|  Nowe wątki na forum Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.