|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Praca na recepcji w klubie fitness
Czesc. Czy ktoś orientuje się ile zarabiają osoby na stanowisku pracownik recepcji w nowoczesnym klubie fitness? Pytam ,poniewaz w poniedziałek ide na rozmowę i pewnie zapytają jakie mam oczekiwania ...żebym nie wyskoczyła z kwotą z kosmosu;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Praca na recepcji w klubie fitness
zalezy jaka miejscowość i renoma klubu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
We Wrocławiu ,niedawno otwarty ,bardzo nowoczesny ,nie wiem czy mogę tutaj podawać nazwe...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nie chcę Cię martwić, ale ze wzgleędu na to, że nowootwarty i właściciele będą chcieli żeby im się inwestycja zwróciła to moe być najniżza + 100 lub 200.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
100zl ? 200zl? nie bardzo rozumiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
najniższa krajowa + 100 lub 200 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
moja znajoma z Wrocka dostaje 10 zł na h na rękę
też na recepcji w nowym klubie.... podejrzewam, że to ten sam ![]() w ogóle bardzo chwali pracę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Kurcze mało ,jedyne co mnie pociesza to ,to że mam szanse na awans w debiutującym klubie...
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
W Łodzi w dużym fitness klubie dostawałam 8zł na rękę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Mów mi Rosia :)
|
Klub w Warszawie na Bielanach - 12 zł brutto, umowa zlecenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Ja nie polecam.
Sama wysyłałam CV na recepcjonistkę, bo praca wydawała się dla mnie spoko. Zaprosili mnie na rozmowę. Ubrani w byle co z szafy. - zero przedstawienia się, ani głupiego "do widzenia" na odchodne - zero pytań o moje doświadczenie zawodowe, czemu zrezygnowałam z poprzedniej pracy Nie miałam nawet możliwości "sprzedania się", pokazania z dobrej strony, opowiedzenia o sobie.Na każdej jendej rozmowie mówili: "To niech teraz Nas Pani zainteresuje swoją osobą ![]() Pytali się o znajomość sprzętów na siłowni. Chyba widzieli w CV, że nie pracowałam w takim miejscu, a instruktorem fitness nie jestem, ani studentem wychowania fizycznego, więc żądają bym znała wszystkie kombinacje na sprzętach. Przecież od tego mam okres próbny, zaznajomienie z pracą i krótki czas na naukę by to pojąć...ehh Na dodatek powiedzieli, że ile wypracuję tyle wypracuję i tyle mi zapłacą: 7 zł/godzina....czyli przy całym etacie wyjdzie 1200zł. Nawet najniższa krajowa to nie jest :/ A pracujesz na dwie zmiany od 7:00 do 15:00 lub od 15:00 do 23:00 Ja się zraziłam i dziękuję. A szkoda,bo takie stanowisko pracy ma potencjał. Szkoda, że tak nisko opłacane ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ponad dwa lata temu byłam na rozmowie o pracę na recepcji w klubie fitness, pracy nie dostałam, ale zastanawia mnie jedna kwestia, otóż dostałam pytanie jak można byłoby pozyskiwać nowych klientów, odpowiedziałam poprzez ulotki, reklamy, może jakąś bazę numerów? Niestety nie o to chodziło.
Macie pomysł jaka odpowiedź byłaby dobra? ![]()
Ubrania Książki na wymianę i nie tylko: rolki 37-39 z ochraniaczami buty górskie, trekkingowe 39 Edytowane przez AshleyPeace Czas edycji: 2014-09-12 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.