Z infekcją u lekarza - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-17, 08:52   #1
nielub
BAN stały

Z infekcją u lekarza

Czytam czasami wizaż i wiem, że były już tu tematy związane z podobnymi wydarzeniami ale, że każda sytuacja i okoliczności są inne więc może opisze co mnie spotkało wczoraj u lekarza. Zgłosiłem się wczoraj do swojej przychodni z infekcją dróg moczowych piekący pęcherz bolący męski gruczoł i bolące nisko plecy i oczywiście często wizyty w toalecie + temperatura infekcja pełną parą, i to wiedziałem bez diagnozy lekarza. Gdy w przychodni do lekarza u którego wcześniej byłem była duża kolejka, to na rejestracji zaproponowano mi panią doktor której nigdy na oczy jeszcze nie widziałem. Ale ok, zgodziłem się bo nie chciałem czekać, gdy po 2 pacjentach naszła kolej na mnie i wszedłem, to opowiedziałem o swoich dolegliwościach, pani dr. potwierdziła moje przypuszczenie i powiedziała bez antybiotyku się nie obejdzie i to przez 10 dni, ale powiedziała że chce zbadać mi brzuch i żebym położył się na łóżku i ściągnął górę, a miałem bluzę i koszulkę. Tak zrobiłem gdy już leżałem to lekarka podeszła i dotykała brzuch i uciskała pytając czy boli, po chwili dodała abym ściągnął spodnie, leżałem nawet w butach nie zdjętych, pomyślałem że moje jeansy jej przeszkadzają w badaniu brzucha bo jak leżałem to faktycznie wysoko podchodziły aż pod pępek, i ściągnąłem spodnie za kolana, myśląc badaj sobie teraz brzuch dokładnie, a ona dodała bieliznę też, teraz już bez wahania spytałem ale po co? Odpowiedziała, że chce zobaczyć ujście cewki moczowej, zły pomyślałem jak trzeba to trzeba ale chyba trochę nadużywa swoich kompetencji, i ściągnąłem majtki również za kolana. lekarka ściągnęła napletek pooglądała główkę penisa i powiedziała żeby się ubrać. Młoda była około 30 lat, Wyszedłem z jej gabinetu z myślą, że chciała sobie pooglądać, bo już kiedyś byłem z infekcją u innych lekarzy i żaden nie zaglądał mi w majtki, ale fakt tamte infekcje ograniczały się tylko do pęcherza. Macie jakieś zdanie na ten temat, czy to było konieczne?
nielub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 09:14   #2
cholernarejestracja
Copyraptor

Dot.: Z infekcją u lekarza

No pewnie, szokujące, że jak masz infekcję cewki moczowej to lekarka chce zobaczyć ujście cewki moczowej, faktycznie, granda. Zboczeniec, zainfekowanego siusiaka sobie chciała obejrzeć. Na pewno teraz o nim fantazjuje.

cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 09:16   #3
margitta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nielub Pokaż wiadomość
Czytam czasami wizaż i wiem, że były już tu tematy związane z podobnymi wydarzeniami ale, że każda sytuacja i okoliczności są inne więc może opisze co mnie spotkało wczoraj u lekarza. Zgłosiłem się wczoraj do swojej przychodni z infekcją dróg moczowych piekący pęcherz bolący męski gruczoł i bolące nisko plecy i oczywiście często wizyty w toalecie + temperatura infekcja pełną parą, i to wiedziałem bez diagnozy lekarza. Gdy w przychodni do lekarza u którego wcześniej byłem była duża kolejka, to na rejestracji zaproponowano mi panią doktor której nigdy na oczy jeszcze nie widziałem. Ale ok, zgodziłem się bo nie chciałem czekać, gdy po 2 pacjentach naszła kolej na mnie i wszedłem, to opowiedziałem o swoich dolegliwościach, pani dr. potwierdziła moje przypuszczenie i powiedziała bez antybiotyku się nie obejdzie i to przez 10 dni, ale powiedziała że chce zbadać mi brzuch i żebym położył się na łóżku i ściągnął górę, a miałem bluzę i koszulkę. Tak zrobiłem gdy już leżałem to lekarka podeszła i dotykała brzuch i uciskała pytając czy boli, po chwili dodała abym ściągnął spodnie, leżałem nawet w butach nie zdjętych, pomyślałem że moje jeansy jej przeszkadzają w badaniu brzucha bo jak leżałem to faktycznie wysoko podchodziły aż pod pępek, i ściągnąłem spodnie za kolana, myśląc badaj sobie teraz brzuch dokładnie, a ona dodała bieliznę też, teraz już bez wahania spytałem ale po co? Odpowiedziała, że chce zobaczyć ujście cewki moczowej, zły pomyślałem jak trzeba to trzeba ale chyba trochę nadużywa swoich kompetencji, i ściągnąłem majtki również za kolana. lekarka ściągnęła napletek pooglądała główkę penisa i powiedziała żeby się ubrać. Młoda była około 30 lat, Wyszedłem z jej gabinetu z myślą, że chciała sobie pooglądać, bo już kiedyś byłem z infekcją u innych lekarzy i żaden nie zaglądał mi w majtki, ale fakt tamte infekcje ograniczały się tylko do pęcherza. Macie jakieś zdanie na ten temat, czy to było konieczne?
oczywiście, że było konieczne - jaja sobie robisz? Naprawdę myślisz, że masz tam cokolwiek co ona chciałaby sobie oglądać? Mógłbyś się zastanawiać jakbyś przyszedł z bólem gardła, ale nie z infekcją dróg moczowych.
Stary 2014-09-17, 09:20   #4
201604130936
Konto usunięte

Zabawne, ze ostatnio na wizazu sami molestowani mezczyzni przez kobiety-lekarzy. Nie wiedziałam, że to takie nagminne rotfl
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 09:21   #5
Mileva_
Zakorzenienie

troll
Mileva_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 09:46   #6
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez harleyka Pokaż wiadomość
Zabawne, ze ostatnio na wizazu sami molestowani mezczyzni przez kobiety-lekarzy. Nie wiedziałam, że to takie nagminne rotfl
Takie to nasze polskie ciacha, że się lekarkom trudno powstrzymać

Fakt, niedawno jakiś koleś tu biadolił, że go zmolestowała lekarka od medycyny pracy.
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 10:04   #7
201604130936
Konto usunięte

Harpie nie lekarki.
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 10:06   #8
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mileva_ Pokaż wiadomość
troll
No właśnie. Jeden i ten sam od masturbatorów i niby-molestowania-przez-lekarza. Nudny jak zawsze.

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 10:08   #9
nielub
BAN stały

Cytat:
Napisane przez margitta Pokaż wiadomość
oczywiście, że było konieczne - jaja sobie robisz? Naprawdę myślisz, że masz tam cokolwiek co ona chciałaby sobie oglądać? Mógłbyś się zastanawiać jakbyś przyszedł z bólem gardła, ale nie z infekcją dróg moczowych.

Piszecie że niby normalne jak zaglądanie do gardła przy jego bólu, ale jakoś jak moja dziewczyna zachodziła z anginą to buzie otwierała a jak z zapaleniem pęcherza to nigdy jej żaden lekarz w majtki nie zaglądał. Pewnie jakby się pojawił wątek że dziewczyna zaszła do lekarza faceta z infekcją a ten by jej kazał zdjąć majtki to pisałybyście że lekarz zbok, coś tak czuje.
Stary 2014-09-17, 10:11   #10
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Piszecie że niby normalne jak zaglądanie do gardła przy jego bólu, ale jakoś jak moja dziewczyna zachodziła z anginą to buzie otwierała a jak z zapaleniem pęcherza to nigdy jej żaden lekarz w majtki nie zaglądał. Pewnie jakby się pojawił wątek że dziewczyna zaszła do lekarza faceta z infekcją a ten by jej kazał zdjąć majtki to pisałybyście że lekarz zbok, coś tak czuje.
Najbardziej podstawowy trollerski motyw łowienia ofiar: "Zaczynają coś podejrzewać? A JAKBY TO BYŁA KOBIETA TO BYŚCIE INACZEJ MÓWIŁY HURR DURR". Lekcje Ci odwołali?

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 10:17   #11
nielub
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Leszy Pokaż wiadomość
No właśnie. Jeden i ten sam od masturbatorów i niby-molestowania-przez-lekarza. Nudny jak zawsze.
Twoja wypowiedz jest żałosna, nawet jej nie będę komentować. To, że widzisz wszędzie trolla bo zapewne sam nim jesteś, to nie właź i nie rozwalaj ludziom wątków pajacu!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-17, 11:10   #12
Fleur_D
Zakorzenienie

Cytat:
Też nie wiedziałam, że lekarki są tak niewyżyte seksualnie, że musza koniecznie pooglądać zainfekowane penisy. Wstydziłyby się.
Fleur_D jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 11:15   #13
coffee
and cigarettes

Cytat:
Pewnie jakby się pojawił wątek że dziewczyna zaszła do lekarza faceta z infekcją a ten by jej kazał zdjąć majtki to pisałybyście że lekarz zbok, coś tak czuje.
No oczywiście. Patrz ile osób zwyzywało lekarzy od zboków, co to chcieli jedynie cycki pooglądać przy zwykłym osłuchaniu! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=656984
Niestety, chyba się jeszcze tu nie trafiła dziewczyna, która idzie z infekcją intymną i jest oburzona, że jej lekarz w majty zagląda. Ale możesz poszukać, może była.
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 11:19   #14
Mileva_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leszy Pokaż wiadomość
Przez ten najazd coraz rzadziej tu wchodzę, bo albo wątki stulejkopodobne, albo małolaty o cudnym Grześku z IIb. Intymne zeszło na psy
Mileva_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 11:23   #15
Vilqa
Zadomowienie

Czekam na opis nadużyć lekarskich popełnionych w trakcie badania prostaty.

Bazarek na rzecz Azylu dla świń "Chrumkowo"

Vilqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 11:33   #16
suszarka
Buc

Cytat:
harpie nie lekarki.
:d
Stary 2014-09-17, 12:02   #17
201701300929
Konto usunięte

a mi ginekolog w majtki zaglada prawie za kazdym razem -tez jestem molestowana?

Cytat:
na wypadek gdybys nie byl trollem, tylko byl po prostu glupi to uswiadomie Cie,ze to ,ze Tobie sie wydawalo ,ze to zapalenie pecherza to nie znaczy,ze tak byc musi - powiedziales,ze Cie tam boli to sprawdzila jak sprawa wyglada i tyle.
W ogole wtf ,zeby cos takiego za molestowanie brac
201701300929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 12:12   #18
Keket
Zakorzenienie

Zajrzała, bo mogło Ci się wydawać, że to pęcherz, a np. mogła to być jakaś choroba weneryczna. ostanio chir. w prac mowił, jak to trafił do niego pacjent z podejrzeniem zapalenia wyrostka (diagnoza lekarza rodzinnego), a po obejrzeniu go chir. stwierdził, że chłopak złapał trypla

Keket jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 14:43   #19
rochelle_
Mów mi Rosia :)

Masakra. Powinna zajrzeć i to zrobiła. Jeśli lekarz po opisaniu infekcji za czuja przepisuje całą listę leków to jest coś, co powinno zaniepokoić! A nie to, że chciał obejrzeć, zanim powie co i jak...

Złap Rośkę w sieci!
nowy wpis! ---> www.rzeklam.pl
Instagram
Stream, czyli giereczki
rochelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 15:01   #20
siostraLeszego
BAN stały

Cytat:
Twoja wypowiedz jest żałosna, nawet jej nie będę komentować. To, że widzisz wszędzie trolla bo zapewne sam nim jesteś, to nie właź i nie rozwalaj ludziom wątków pajacu!
Nie przejmuj się moim bratem on zawsze taki podejrzliwy, ale to dobry chłopak.
siostraLeszego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 15:23   #21
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Zamykam.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości