|
Notka |
|
Artyku³y i newsy Dyskusje o artyku³ach i newsach zamieszczanych na naszym portalu. |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
(ro)BOT
Wiadomo¶ci: 25 437
|
Jak wybraæ dobry hotel na swój wymarzony urlop
Masz ju¿ od³o¿one oszczêdno¶ci, szef podpisa³ podanie o urlop, a Ty nie mo¿esz siê doczekaæ b³ogiego lenistwa w luksusie, opalania przy ciep³ym basenie i specja³ów egzotycznej kuchni? Uwa¿aj, ¿eby z g³ow± rezerwowaæ hotel, który spe³ni Twoje oczekiwania, zamiast potem traciæ nerwy na miejscu i pisaæ reklamacjê do biura podró¿y. Oto kilka prostych wskazówek, dziêki którym na pewno dokonasz dobrego wyboru i wyjedziesz na fantastyczny, d³ugo wyczekiwany urlop! czytaj wiêcej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 77
|
Dot.: Jak wybraæ dobry hotel na swój wymarzony urlop
Zawsze, kiedy wybieram hotel to najpierw czytam opinie i to nie tylko na polskich forach. Staram siê te¿ znale¼æ mo¿liwie jak najwiêcej zdjêæ tego hotelu. Od paru lat wyje¿d¿am na wakacje prawie zawsze z biurem Alfa Star a tam hotele s± dobrze opisane (czasem trochê gorzej ze zdjêciami). Mam te¿ chyba nosa bo jak do tej pory siê nie rozczarowa³am
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 75
|
Te¿ zanim siê na co¶ zdecydujê to wolê przeanalizowaæ i poczytaæ opinie. Podoba mi siê teraz w ofercie w³a¶nie alfy taki hotel 5 gwiazdkowy w Sharm. Cena pewnie nie bêdzie niska, ale za wysoki standard trzeba p³aciæ.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 194
|
Przegl±da³am niedawno ró¿ne katalogi i bardzo spodoba³ mi siê jeden hotel na Mauritiusie - Hilton. Ma 5 gwiazdek, ale za to jakie atrakcje!! windsurfing, nurkowanie, korty tenisowe, jakie¶ szkó³ki sportów. Poza tym lekarz pod telefonem, kosmetyczka, sklepy. Co¶ wspania³ego. Cena pewnie wysoka, ale przecie¿ za elegancjê trzeba p³aciæ. Chcia³abym sobie od³o¿yæ na to kasê...
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-10-29 o 10:16 Powód: nazwa |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 410
|
My wreszcie siê zdecydowali¶my!! Lecimy do Brazylii! Ju¿ podpisali¶my umowê , wp³acili¶my zaliczkê i pozostaje nam tylko czekaæ na wylot!
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-10-29 o 10:17 Powód: nazwa |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
A ja polecam super miejsce na urlop w Bukowinie Tatrzañskiej. Obiekt ten to wymarzone miejsce na nocleg. Blisko do term, wyci±gów, piêkne widoki z okien www.rozetka.pl smaczne, obfite ¶niadania, zni¿ki na baseny oraz wej¶cie poza kolejno¶ci±. Pokoje przytulne, ciep³e, wykoñczone w drewnie, stylowy góralski dom Rozetka
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Dobry hotel wcale nie musi byæ drogi, ja szukaj±c bazy wypadowej na wycieczki podczas tygodniowego urlopu trafi³am na fajny, tani hotel Konin, w samym centrum miasta, super odnowiony, przyjemny. Nieraz trafi siê na tak± pere³kê, co bez opcji All Inclusive oraz rozpromowanej opiniami marki oferuje znakomite warunki.
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.