|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jak szybko się tyje?
Cześć!
Piszę do Was z pewnym pytaniem. Otóż w tej weekend bardzo sobie poimprezowałam jedzeniowo, przez 3 dni pod rząd jedząc chyba ponad 2x tyle ile mi trzeba, bo akurat ubyło mi kilogramów, a to dla mnie już za mało. No i chodzi o to - w jakim czasie się tyje? Na zasadzie jeśli o 15 najem się słodyczy i ogólnie cały dzień za dużo to kiedy mam się spodziewać ewentualnego przybrania na wadze? Zjadłam bardzo dużo w sobotę i stając rano w niedzielę na wadze chyba nic nie przybyło, a jak już to bardzo mało i zastanawiam się, czy po prostu jakoś się to rozeszło i nie przytyłam, czy dopiero poczuję różnicę np. w środę. Z góry dzięki za odpowiedź!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak szybko się tyje?
Jak się zje jednego cukierka, to na pewno nie można utyć więcej, niż on ważył. Nadmiar wagi pojawi się po kilku dniach.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli zjadłaś za dużo o 15 to pierwszy zauważalny przyrost wagi przewiduję na za piętnaście szósta
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Wszystko to woda i złogi , zalegające jedzenie w jelitach. Wszystko unormuje się za kila dni, zapewne jak pójdziesz do toalety "na dłużej" :P Spokojnie
Tak samo, jak nie schudniesz w 3 dni to i nie przytyjesz
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki
więc czekam, zobaczymy.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.