|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Weekendowy start - cudowna dieta mż i sport!
Wątek dla wszystkich dziewczyn które na jesień też chcą wyglądac pięknie
Miałam do zrzucenia 11 kg, mam 168 cm, udało mi się pozbyc 3,5kg zasadą jeśc mniej, mądrzej, za to nadrabiac sportem. Mam nadzieję, że się przyłączycie. Wiem że dużo już innych wątków odchudzających ale wszystkie dziewczyny się znają, gubiłam się w wiadomościach, więc mam nadzieję że tu stworzymy swoją pogaduszkową grupę odchudzających się. Będziemy się znac i motywowac. Zapraszam was do wspólnego odchudzania. Piszcie coś o sobie i ile macie do zrzucenia
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Weekendowy start - cudowna dieta mż i sport!
Witaj karmiii
Zapraszam do nas https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=771375 podnosimy trochę podupadły wątek motywacyjnie i w miłej atmosferze
~ Nigdy nie narzekaj, że masz w życiu pod górkę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt. ~ 78 - 77 - 76 - 75 - 74 - 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 ![]() 1 z 20 |||||||||||||||||||||||| loading
![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Ja się chętnie przyłączę do nowego wątku - przejrzałam tu już kilka i ciężko mi się w nich odnaleźć. Większość dziewczyn walczy ze swoją wagą już od jakiegoś czasu a mi ciągle brak motywacji, także potrzebuję kogoś kto tak jak ja zaczyna od początku.
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Hej a ile wazysz ile masz wzrostu? ile chcesz zrzucic? I napisz cos o sobie buziaki
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Mam 175 cm i powoli dobijam do 90 kg
![]() Zaczęłam nabierać masy na studiach, bo zajadałam stres i jakoś nie udało mi się już później zrzucić tego zbędnego balastu. W zeszłym roku byłam na diecie i udało mi się schudnąć 10 kg, ale święta Bożego Narodzenia zniweczyły moje wysiłki i padłam ofiarą efektu jojo ![]() Chciałam bym zrzucić około 20kg na początek
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

Miałam do zrzucenia 11 kg, mam 168 cm, udało mi się pozbyc 3,5kg zasadą jeśc mniej, mądrzej, za to nadrabiac sportem. Mam nadzieję, że się przyłączycie. Wiem że dużo już innych wątków odchudzających ale wszystkie dziewczyny się znają, gubiłam się w wiadomościach, więc mam nadzieję że tu stworzymy swoją pogaduszkową grupę odchudzających się. Będziemy się znac i motywowac. Zapraszam was do wspólnego odchudzania. Piszcie coś o sobie i ile macie do zrzucenia 

motywacyjnie i w miłej atmosferze