|
Notka |
|
Masaż Miejsce dla osób, które interesują się masażem wyszczuplającym i zdrowotnym. Dołącz do nas, podziel się swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Masaż ajurwedyjski - korzystałyście?
Znalazłam niedawno świetny serwis informacyjny poświęcony ajurwedzie
www.a-ajurweda.pl Coraz bardziej przekonuję się do tego systemu - ponoć wspomaga on leczenie wielu chorób, a ja mam duże problemy z kręgosłupem. Chciałam zapytać, czy korzystałyście kiedyś z zabiegów ajurwedyjskich lub masaży? Jak bardzo są skuteczne? Proszę o opinię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Masaż ajurwedyjski - korzystałyście?
Moja znajoma pracowała przez dłuższy czas w szkole ajurwedy w Londynie. Nasłuchałem się od niej takich historii, że patrzę na to bardzo podejrzliwie. To była maszynka do robienia pieniędzy, z niczym więcej nie miało to nic wspólnego.
![]() Wiem, że to może być oderwany przypadek i pewnie w ajurwedzie jest mnóstwo pożytecznych praktyk. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Słyszałyście i korzystałyście
![]() Zupełnie poważnie: jesli ktos nie spróbuje to sie nie przekona. cały szkopuł w tym, by trafić do profesjonalisty, aie do jakiegoś gabinetu spa, które zatrudniają "terapeutów" po kursach z filmów na You Tubie, Jesli byłabys zainteresowana to służę namiarem na super - sprwdzony gabinet terapii naturalnych i masaży w Warszawie. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Noli czy możesz mi przesłać kontakt do tego salonu? Z góry dziękuję.
Ja polecam Ci zapisanie się do newslettera tej strony - ostatnio skorzystałam z jednej proponowanych receptur. Zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Oczywiście,
Gabinet mieści się na Powiślu, tel. 516 41 77 01. A ja zaraz spróbuję zapisać się do newsletter'a ![]() Pozdrawiam, noli |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Co powiecie o masażu tajskim? Warto? Słyszałem, że to dobry sposób na migreny. Co prawda nie miewam ich, ale dla przyjemności bym poszedł.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Mi tajskie masowanie bardzo pomaga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Czasem korzystam, zwłaszcza w porze jesienno-zimowej, gdy nastrój niedopisuje. Polecam zwłaszcza z tej dziedziny masaż jivaka - rewelacja na skołatane nerwy. A i przy bolących plecach i karku potrafi zdziałać cuda. Fakt, że nie jest najtańszy (200 - 250 zł), ale masaż trwa 1,5 do 2 godz. i rewelacyjnie dział na wszystkich poziomach. W Warszawie wypróbowałam u dwóch osób i jakby ktoś potrzebował to służę namiarem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Witam,
W salonie masażu Tajski Sen w Warszawie ul. Belwederska robią masaż tajski i ajurwedyjski, masażystki z Azji. Masaż rewelacyjny, polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2011-03
|
Skorzystałam i nauczyłam się różnych masaży ajurwedyjskich w Akademii Masażu Karuna w Rytlu. Fantastyczne odczucia, po prostu poezja. Moje klientki też są zadowolone.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.