![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 36
|
Sposoby na wiêkszy biust!
Nie mog³am znale¼æ tematu, b±d¼ artyku³y by³y przedawnione.
Ostatnio desperacko zaczê³am zapuszczaæ w³osy. £apa³am siê wszystkich sposobów, które znajdywa³am w internecie, ksi±¿kach czy od ciotek i babæ. Uda³o mi siê wzrost w³osów z 0,5 centymetra przyspieszyæ d0 2-3 miesiêcznie ale... Nie o tym ma byæ temat mojej wypowiedzi. Mia³am w biu¶cie jedynie 78 cm, a ¿e zaczê³am ostro trenowaæ po to by zrzuciæ z obwodu ud, mierzy³am ca³e swoje cia³o (uda-talia-biust). No i moje Drogie Panie.... CUD! Z ud spad³o po 1 centymetrze, talia pozosta³a bez zmian, ale za to w biu¶cie obecnie mam... 82 cm! Trzy i pó³centymetra - cztery wiêcej ![]() Dla ciekawskich mojej pó³tora miesiêcznej kuracji: Dro¿d¿e piwne z melis±, picie kopru w³oskiego, picie pokrzywy + skrzypu (wymienione trzy specyfiki to herbatki), oraz kozieradka w kubeczku wymieszana z siemie lniane. Mê¿czyzna zachwycony, ja zachwycna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 796
|
Dot.: Sposoby na wiêkszy biust!
Jak zaczê³a¶ ostro trenowaæ to nic dziwnego - uros³y ci te miê¶nie, które s± pod piersiami i taki jest efekt
![]() Ale na jakie¶ du¿e powiêkszenie biustu lepiej nie liczyæ, zw³aszcza, ¿e spalanie t³uszczu = ubywanie piersi (bo sk³adaj± siê g³ównie z tkanki t³uszczowej). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hm, by³oby tak, gdyby nie fakt, ¿e mój plan treningowy nie uwzglêdnia³ górnej partii cia³a i dieta, któr± stosujê nie za bardzo pozwala na rozkwit miê¶ni
![]() Tak¿e, to musi byæ wina zió³ek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 665
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Biorê, od kilku lat. NIgdy nie wp³ynê³y w ¿aden sposób na mój organizm, bo jak to ujê³a ginekolog ' s± s³abe, ale zapewni± ochronê;
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 665
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ReklaMO(D)¿erca.
Wiadomo¶ci: 9 889
|
W wiele rzeczy jestem w stanie uwierzyæ, ale nie w ro¶niêcie cycków po piciu zió³ek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Strzelaj lub emigruj!
Wiadomo¶ci: 27 440
|
Cytat:
![]() w ogóle w±tek autorki- ![]() ja pijê dro¿d¿e, skrzyp i pokrzywê codziennie od wielu lat i gdyby to by³a prawda to mia³abym biust conajmniej jak Dolly Parton ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 218
|
Oj, dziewczyny...dajcie jej siê pocieszyæ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 168
|
Nie wiem, dlaczego od razu negujecie co¶ o czym nie macie pojêcia.
Cycki mog± urosn±æ po piciu zió³ek, bo niektóre z nich zawieraj± fitoestrogeny m.in. koper w³oski. Doro¿d¿e, skrzyp i pokrzywa to raczej nie na piersi. Kozieradka te¿ mo¿e spowodowaæ wzrost. Oczywi¶cie nie na ka¿d± kobietê to podzia³a, bo to zale¿y od ilo¶ci hormonów w organizmie. I pewnie od wielu innych czynników... A to na jak d³ugo biust siê powiêkszy³ to inna para kaloszy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 6 592
|
Jak ktoras z Was chce troszke biustu bez picia ziolek,to chetnie oddam troche mojego. Mi wystarczy, a moze kogos uszczesliwie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 33 558
|
Oczywiscie, ze spore ilosci niektorych ziol moga powiekszyc biust. Skutkiem tego bedzie kompletne rozregulowanie gospodarki hormonlnej, ktore sie moze ciagnac lata.
Dzis autorka ma wiekszy biust, za rok moze miec wasy. Ot, hormony. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 476
|
To moga byc jakies wahania hormonalne.
Wiem, bo mialam cos takiego na poczatku roku. Biust mi tak urosl, ze az sie wystraszylam, ze moge bycw ciazy, nawet kupilam test ![]() Ale potem wszystko wrocilo do normy. Niestety, choc nie bylam az tak smutna, bo piersi po "urosnieciu" byly obolale. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 47 595
|
Autorkooooo troche rozsadku. Biust powiekszy ci dobry stanik albo operacja. Nie wlewaj w siebie litrami byle czego bo to nie jest obojetne dla organizmu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 10 541
|
Kozieradka mo¿e powiêkszyæ biust bo zwiêksza ona ilo¶æ gruczo³ów. Ale mo¿e zwiêkszyæ tez apetyt.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 |
Strzelaj lub emigruj!
Wiadomo¶ci: 27 440
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;48150309]Oczywiscie, ze spore ilosci niektorych ziol moga powiekszyc biust. Skutkiem tego bedzie kompletne rozregulowanie gospodarki hormonlnej, ktore sie moze ciagnac lata.
Dzis autorka ma wiekszy biust, za rok moze miec wasy. Ot, hormony.[/QUOTE] Wtedy bêdzie popularna i bêdzie mog³a wystêpowaæ w cyrku ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 912
|
Jedyny sposób na powiêkszenie piersi (i to nie w 100%) jest... zaj¶cie w ci±¿ê
![]() Wiadomo o piersi trzeba te¿ zadbaæ WTEDY, odpowiedni stanik, jaki¶ masa¿yk od czasu do czasu mêskimi d³oñmi, krem ujêdrniaj±cy + p³ywanie a bêdzie ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 468
|
Ciekawi mnie sk±d ten sceptycyzm w kontek¶cie zió³... oczywi¶cie, ¿e mog± mieæ wp³yw na powiêkszenie piersi (choæby kozieradka wspomaga produkowanie pokarmu u karmi±cych). tylko trzeba pamiêtaæ, ¿e takie zabawy nie s± obojêtne dla organizmu i zio³a mog± zaszkodziæ tak samo jak faszerowanie siê lekami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
ReklaMO(D)¿erca.
Wiadomo¶ci: 9 889
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 73
|
Cytat:
![]() Problem z piersiami to temat zawsze gor±cy. Pewnie przez to, ¿e faceci ci±gle o tym gadaj±, bo tak siê przyjê³o i media kreuj± typ ''bufiastej'' kobiety. Nigdy nie patrzy³em na piersi, a moja Kleo ci±gle o tym nawija bez przerwy. Ja mówiê, ¿e kocham stópki i pupê, a ona i tak swoje... Dziewczyny, dajcie spokój. Grawitacja i tak z wiekiem dzia³a na niekorzy¶æ ''cycatek'', wiêc uwypuklajcie inne swe atrybuty.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usuniête
|
Grawitacja i czas dziala na niekorzysc kazdej kobiety nie tylko cycatej. Nie pocieszaj sie kosztem innych. Pupa 50 latki a pupa 18 latki moze roznic sie tak samo jak piersi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 16 083
|
3 I pó³ centymetra i mê¿czyzna juz zachwycony? Ma³o mu do szczê¶cia trzeba.
mnie osobi¶cie 3 cm by nie zadowolily ale jak ciebie to zachwyca to luzik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 791
|
Cytat:
![]()
Widziane okiem faceta. Drukujê w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 73
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 121
|
No, ale na cycki niestety bardziej. To jednak g³ównie skóra i t³uszcz, a po¶ladki- miêsieñ.
Trochê mnie to przera¿a, bo nad tymi cyckami nie mam w ogóle kontroli, a tego nie lubiê. Takie po¶ladki, jak przestan± mi siê podobaæ, mogê podrasowaæ dosyæ szybko. A biust? Kolagenu w skórê sobie nie wbudujê, cyca nie naci±gnê bez drogiego chirurga, a betonu w piersi nie dam sobie wstrzykiwaæ. ![]() ---------- Dopisano o 02:23 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ---------- Co do zió³. Faktycznie w niektórych zio³ach s± hormony, jednak s± to fitoestrogeny, a nie estrogeny. A w tym temacie z tego co pamiêtam czasem ró¿nica kilku aminokwasów sprawia, ¿e hormon nie po³±czy siê z centrum aktywnym swojego receptora-> nie ma identycznego dzia³ania na organizm. Kto¶ siedz±cy w temacie rozwieje w±tpliwo¶ci? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 20 500
|
Jezus Maria, to WSZYSTKIE laski na Fryzjerskim, które zapuszczaj± i dbaj± o w³osy, powinny byæ BIU¦CIASTE.
A nie s±. Ha, jednak nie zió³ka ![]() Choæ podobno kozieradka i siemiê lniane ujêdrnia biust, no ale chyba powinno siê tego piæ du¿o i czêsto, na pewno nie w takich ilo¶ciach, w jakich robi± to w³osomaniaczki. Made my day! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 634
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
![]()
Ciesz siê,¿e nie s³yszysz co my¶lê ![]() *** Opowiadaj±c obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,¿e 20% ma gdzie¶ twój problem,a 80 % cieszy siê z twojego k³opotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze bêdê Twoja. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usuniête
|
Nie wiem jak dlugo ten mit bedzie powtarzany. Wielkosc piersi nie wplywa na kodyvje stan jedrnosc i nawilzenie skory ani tym bardziej na miesnie ani na biustonosz ani na ciaze spadki wagi ani na karmienie piersia ani na 150 czynnikow wazniejszych od samego rozmoaru. Wiadomo jak mowimy o takim 105JJ to inaczej niz gdy moiwmy o 65B, ale wiekszosc kobiet chyba mysli ze jak ktos ma 65 od miski D w gore to sie o cycki potyka po czterdziestce
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.