|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Rejestrator jazdy
Może ktoś polecić rejestrator jazdy?
Ważne żeby była dobra jakość nagrywania w nocy. Cena do 500zl i zeby byla dostepna w PL. Chyba, ze ktos ma Mio Mivue 508/528 i moze doradzic/odradzic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Rejestrator jazdy
W zeszłym roku kupiłam MIO 358- jest w porządku. Ładnie nagrywa, dobrze ściąga głos. Obdarowany nie ma zastrzeżeń
Za bardzo nie doradzę, ale ja szukając rejestratora najpierw wyszukałam modele, które mi się podobały, potem czytałam opinie a na koniec oglądałam filmiki nagrane przez wytypowane modele. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A jak w nocy? Czytelne są tablice rejestracyjne? Niestety ale dobre kamerki nie są dostępne w Pl. A mio to ponoć drogi co do jakości ale u nas nie ma wyboru. Dlatego zastanawiam się nad Mio ale już nowszym 538 Deluxe.
Edytowane przez ellish Czas edycji: 2014-11-25 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Na PW wysłałam Ci link do filmiku (nie mojego) z testów w nocy. Wg mnie ściąga ładnie, choć na filmie to słabo widać (może kwestia zamontowania i dlatego światła odbijają). Ale TŻ mówi, że w nocy elegancko widać. Kupowałam głównie pod kątem dobrej widoczności, aby mieć dowód w konfliktowych sytuacjach na drodze, bo sporo jeździ. GPS tej firmy, to bym poleciła chyba tylko wrogowi, ale rejestrator jest w porządku, jak na kwotę którą wtedy dysponowałam.
Spojrzałam na 528 na yt i ma nieporównywalnie lepszy obraz Edytowane przez Laguna2 Czas edycji: 2014-11-25 o 23:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Na Yt niestety sa przerysowane filmiki, tzn tak naprawde widac o wiele gorzej niz na nich. Dzieki
![]() Zaluje, ze w Mio nie ma WDR, wtedy filmiki bylyby jak brzytwa. Dzieki serdeczne, pomoglas mi ![]() Kupuje 528. Na gps mi nie zależy, bo TZ ma TomTom Edytowane przez ellish Czas edycji: 2014-11-26 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.