|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Facet potrzebuje pomocy
Witajcie drogie Panie.
Jestem facetem który mieszka ze swoją ukochaną przyszła Żoną w Warszawie, jak wiele osób, z warszawy nie jesteśmy. Moja narzeczona należy do osób rozrywkowych i lubiących otaczać się mnóstwem znajomych, ja natomiast jestem człowiekiem, który woli odpoczynek w zaciszu domowym lub gdzieś w głuszy, ewentualnie nie ma czasu na odpoczynek. Do czasu gdy mieszkaliśmy w Krakowie gdzie zostali znajomi spędzanie czasu wolnego nie stanowiło problemu, za to teraz zaczyna być coraz gorzej. Gdzie mogę zabrać narzeczona aby sprawić jej odrobinę radości, co ciekawego można tu zrobić, zobaczyć? W Koperniku juz byliśmy i prawdopodobnie jeszcze pójdziemy. Muzea odpadają bo w Krakowie nie udało mi się jej do żadnego wyciągnąć, może to kwestia ekspozycji. Starówka nie przypadła jej do gustu. Restauracje powinny być w nowoczesnym jednak dobrym stylu, z dobrym (nie ostrym) jedzeniem (rodzaj kuchni ... oto jest pytanie) jednak nie jakieś z typu "modnych" ( czyli nie wazne jak tam jest ale warto tam się pokazać). Czekam na wszystkie sugestie i z góry dziękuję Wam bardzo. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet potrzebuje pomocy
nie wiem co dokladnie lubicie, ale w Warszawie jest tyle restauracji, kawiarni, teatrów, klubów, ze jedyne czego moze zabraknac to funduszy na te rozrywki
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.