|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Prosba o rade w sprawie koloru
Bardzo chciałabym zmienic kolor wlosow na jasny braz,ale niestety nie potrafie sama stwierdzic czy bedzie mi taki kolor pasowal.Obecnie mam wlosy malowane wiele razy platynowym blondem na zmiane z popielatym z Palette.Mam juz duze odrosty,bo nie wiem co robic czy malowac na ten kolor czy poczekac na moje naturalne,ktore zreszta mam niewiele ciemniejsze od tych na zdjeciu.Myslalam o farbie Safira,ale obawiam sie ,ze moga byc rude.Blagam niech ktos mi pomoze zdecydowac,zalaczam moje zdjecie.Wszystkie rady i krytyki mile widziane.Z gory dziekuje!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prosba o rade w sprawie koloru
ja majac wlosy rozjasnione, podobne do Twoich, nalozylam na nie wellaton w odcieniu orzech laskowy i wyszedl mi taki nieby jasny braz, niby ciemny blond, ale nie wiem, czy na taski efekt liczysz..... powodzenia!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
wydaje mi sie że byłoby Ci dobrze w brązowych włoskach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Tydzien temu mialam ten sam problem. Tez mialam kolor wlosow taki jak Ty i duuuze odrosty w kolorze ciemnego blondu. Postanowlam pojsc do fryzjera, poradzic sie co mam zrobic. Fryzjerka zaproponowala mi ciemny blond... ladnie wyszedl i wazne, ze sie sama sobie podobam i nie tylko.. :P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
jestem za jasnym brazikiem!! ale na poczatek sugeruje zeby braz nie był zbyt ciemny!
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
A co byś powiedziała na ognistą czerwień
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dziekuje serdecznie za wszystkie rady.Rozgladalam sie juz za farbami ale boje sie ze moga mi wyjsc za ciemne wiem ze nie ma co sie sugerowac tymi zdjeciami na pudeleczku,ale ciagle sie zastanawiam.Pozdrawiam serdecznie!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
nie czerwony nie!!! brązowy, brązowy, brazowy. taki jaki miała ta aktorka co grała Kasie w Kasi i Tomku!!! taki orzechowy, no moze troche ciemniejszy taki czekoladowy!!chociaż... dziewczyny poswirujcie troche z kolorem!! ja miałam sobie zrobić czekoladke (no bo modnie) no i jak inteligentna kobieta popatrzyłam na pudełeczko spodobał mi sie kolor (jaka ja głupia
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Ja bym została przy blodzie, tylko zrobila sobie taki całkiem popielaty, lub zrobila jakies czakoladowe pasemka , ale niewiele i cieniutkie!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.